Dziś w kinie

Dziś w TV

Ciekawostki filmowe

Climax (2018)

Scenariusz do filmu miał 5 stron. zobacz więcej

Quizy

%
Predator - co wiesz o serii z kosmicznym łowcą w roli głównej?

Quiz poświęcony jednej z najbardziej kultowych serii w historii kina.

%
Rozpoznaj ekranizację komiksu po kadrze

Wielkimi krokami zbliża się najbardziej wyczekiwana ekranizacja komiksu w historii, więc może mały quiz? :)

%
Co wiesz o ekranizacjach gier komputerowych?

Quiz z okazji premiery Tomb Raidera.

Zwiastuny zobacz więcej

Recenzje

I odpuść nam nasze długi

I odpuść nam nasze długi to kino solidne, ale dosyć delikatnie i niezobowiązująco podchodzące do tematu ściągania długów. - Komornik w wersji soft muśnięty zgrabnym humorem i kilkoma rozważaniami na temat społecznego odbioru tego zawodu, ale i spojrzenia z perspektywy wykonujących go. I odpuść nam nasze długi nie… zobacz więcej

Galerie filmowe

Urodziny

Aktywność

  • Forum HYDE PARK
    Chemas 2018-10-14 - Dyskusja na forum

    Wybory samorządowe – 21 października wybory do samorządu. Jesteście w temacie i chcecie być aktywni, czy raczej macie to gdzieś ?
    Ja osobiście jestem przygotowany. Nie wiem czy wiele zmienie, czy nie, ale przynajmniej będę miał prawo narzekać, bo głosowałem.

    10murzynkow 2018-10-23
    To, że są Ukraińcy,którzy pracują, w...
    Zuchwalec 2018-10-23
    Czy 500+ pomogło? Wystarczy wpisać w gugle…...
  • Forum HYDE PARK
    mania19 2018-10-11 - Dyskusja na forum

    Pośmiejmy się wszyscy razem :) – Wrzucajcie linki do wszyatkiego co Was śmieszy :)
    Filmiki, memy, zdjecia, fragmenty z filmów. Niech udzieli się innym i się pośmiejemy :)

    Mnie bawi to zawsze tak samo :)

    https://m.youtube.com/watch?v=K9G9lfA8fa8

    Adrenochrom 2018-10-23
    https://youtu.be/tABeYW89OhA
    Adrenochrom 2018-10-23
    https://youtu.be/lfy6dLkVSJ8
  • Forum FDB.PL
    szambelan 2018-09-18 - Dyskusja na forum

    Witam serdecznie – Jako nowy użytkownik tego prestiżowego forum chciałbym się z przywitać z wszystkimi użytkownikami. Z przyjemnością poznam nowe ciekawe osoby jak i chętnie podyskutuje w kulturalny i inteligentny sposób. Pozdrawiam serdecznie.

    Brehen 2018-10-21
    Nikt normalny nie porwałby się na ten nick.
    Elizabeth_Linton 2018-10-21
    Więc pewno zrobił to ktoś nienormalny.
  • Czechu 2008-10-12 - Opinia o filmie
    Film bezwzględny:)) – jeden z pierwszych filmów które zapadły mi głęboko w pamięć za każdym razem gdy go oglądam tak samo mi się podobał super film 10/10
  • Asmodeusz 2009-04-25 - Opinia o filmie
    swietny film – genialne połaczenie horroru z komedia, ciekawe jest to że film ma 2 różne zakończenia
  • Martyr 2009-07-03 - Opinia o filmie
    Niesamowity gniot… – Chyba jedyny film, którego w swoim życiu nie obejrzałem do końca, bo już po 0,5h miałem już dość oglądania tego badziewia… Dla mnie ten film po prostu jest żenujący :/
    Mis_Koralgol 2011-03-01
    ewidentnie bierzesz go na poważnie :P Mnie też...
  • Movieman 2013-07-09 - Opinia o filmie
    5/10 – Dla mnie jednak Raimi za bardzo poleciał w stronę kiczu i absurdalnego humoru, aczkolwiek kilka one-linerów głównego bohatera nieprzeciętnych.
    Quagmire 2013-07-10
    Filmem w którym Raimi naprawdę się nie hamował...

Ranking dodających