Dziś w kinie

Dziś w TV

Tyrant Biały

17:25, Filmbox Action

Niezapomniany

17:35, HBO2

Firma

17:55, Cinemax 2

Południca

18:30, Cinemax

Ciekawostki filmowe

Diabeł: Inkarnacja (2018)

Film został nakręcony w okresie od 7 listopada do 17 grudnia 2016 roku. zobacz więcej

Quizy

%
Predator - co wiesz o serii z kosmicznym łowcą w roli głównej?

Quiz poświęcony jednej z najbardziej kultowych serii w historii kina.

%
Rozpoznaj ekranizację komiksu po kadrze

Wielkimi krokami zbliża się najbardziej wyczekiwana ekranizacja komiksu w historii, więc może mały quiz? :)

%
Co wiesz o ekranizacjach gier komputerowych?

Quiz z okazji premiery Tomb Raidera.

Zwiastuny zobacz więcej

Recenzje

Roma

Roma to dzieło całkowicie spełnione. Osobista przypowieść o potrzebie bliskości, pokazującą ból jednostki, ale i społeczeństwa. Rozprawiający też szerzej pięknie i gorzko o skutkach wartościowania. - Kino jako przypowieść o naturalnej potrzebie miłości, ale osadzone w ekstremalnym realizmie. Tym właśnie jest Roma. Niemym krzykiem na sytuację jednostki uwikłanej w zaprogramowane życie przez klasę, do której… zobacz więcej

Galerie filmowe

Urodziny

Aktywność

  • Forum LUDZIE KINA
    Solarie 2010-02-20 - Dyskusja na forum

    Najgorsza aktorka – Jest już temat dotyczący najgorszego aktora, więc czas na temat dla najgorszej aktorki.
    Moim zdaniem jest kilka takich niewypałów jak Paris Hilton, Kim Kardashian, Carmen Electra, Tara Reid, Jenny McCarthy, Pamela Anderson, panienki z "The Final Destination" czy gwiazdki...

    dziubek_1 2011-02-14
    zdecydowanie Trojanowska
    ZSGifMan 2018-12-04
    To ani aktorka, ani piosenkarka.
  • Forum FDB.PL
    kinopasja 2018-12-11 - Dyskusja na forum

    T a g i – Witam!

    Jestem tu od dzisiaj, bo filmweb mnie zniechęcił nachalnymi reklamami.

    Na filmwebie brakuje opcji tagowania filmów (to powinno być standardem nie tylko baz danych ale i ogólnie każdej nowoczesnej strony internetowej), czy tutaj tego typu rozwiązanie jest planowane?

    Pozdrawiam

    ZSGifMan 2018-12-12
    Wiem o co Ci chodziło, chciałem tylko dla...
    Marac 2018-12-13
    No wiesz, ale to tak samo z ocenami filmów… :)...
  • Forum FILMY
    Elizabeth_Linton 2018-05-21 - Dyskusja na forum

    Poniedziałek z soundtrackiem – Temat w którym możemy podzielić się swoimi ulubionymi soundtreckami, podyskutować na ich temat, pooceniać je, czy co tam nam przyjdzie do głowy.

    Z okazji poniedziałku https://www.youtube.com/watch?v=l8Jud-6yXHM z filmu https://fdb.pl/film/1609-michael-collins

    ZSGifMan 2018-12-13
    Fajna piosenka Iggy’ego i całkiem niezły film,...
    Marac 2018-12-13
    Może być, ale za bardzo pompatyczne jak na mój...
  • ZSGifMan 2018-12-13 - Opinia o filmie
    Pomysł ciekawy, wykonanie takie sobie, wyszło nudne nie wiadomo co.
  • Forum FDB.PL
    ZSGifMan 2018-07-04 - Dyskusja na forum

    Textile – formatowanie wypowiedzi na forum oraz wpisów na blogu – p(badge). Ponieważ z powodu licznych zgłoszeń o niemożliwości poprawnego wyświetlania mojego bloga (notki)
    z braku czasu i chęci na kopanie w nieskończoność: co, gdzie, jak i dlaczego zawiniło
    – zakładam temat przeniesiony stamtąd...

    rolnik_postepowy 2018-12-11
    A da się tak zrobić, żeby zamiast samego linka...
    ZSGifMan 2018-12-11
    Na chwilę obecną czyli 2018-12-11 – nie da się!...
  • Barbarka88Rz 2018-12-12 - Opinia o filmie
    Raczej na plus, kilka naprawdę śmiesznych scen, rewelacyjna McKinnon i piękne europejskie miasta w tle. Problem z dialogami i przydługimi scenami. Myślę że można śmiało obejrzeć.
  • ZSGifMan 2018-12-12 - Opinia o filmie
    Tani, trochę byle jaki, ogólnie taki sobie. Da się obejrzeć, choć wygląda jak zbiorowisko kalek z wielu innych filmów.

Ranking dodających