Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
http://fdb.pl/faq13,Czy,można,zmienić,login,i,adres,email?.html może po prostu zmień login? A jeśli koniecznie chcesz usunąć i mieć nowe, to pewnie też bez napisania na info@fdb.pl się nie obejdzie.
Ja nie dawno usuwałem konto. Wiec wystarczy napisac z maila na którym się rejestrowałeś że chcesz usunąć to konto na adres info@fdb.pl. I to wszystko :D
Możesz zarówno zmienić nick jak i usunąć konto. Jeżeli chodzi zliczanie na nowo, to nie widzę powodów dla których miałbyś chcieć usunąć konto. Do wszelkich statystyk pobierane są dane z 3 ostatnich miesięcy. Czasem lepiej mieć nieco gorszą statystykę niż 5 treści.
Niezależnie od tego, na co się ostatecznie zdecydujesz, czeka Cię kontakt ze mną ;)
> Anita Nowakowska o 2007-07-02 23:02:26 napisał:
>
> Możesz zarówno zmienić nick jak i usunąć konto. Jeżeli chodzi zliczanie na
> nowo, to nie widzę powodów dla których miałbyś chcieć usunąć konto. Do
> wszelkich statystyk pobierane są dane z 3 ostatnich miesięcy. Czasem lepiej
> mieć nieco gorszą statystykę niż 5 treści.
> Niezależnie od tego, na co się ostatecznie zdecydujesz, czeka Cię kontakt ze mną ;)
zdecydowałem się na zmianę nicku. zapewne niedługo się dowiesz;D
Ja wysłałem chyba z 3 maile ze zmianą nicka i nic :( Chyba spróbuje jeszcze raz:)
Koniecznie, bo nie przypominam sobie abym od Ciebie jakiegoś w tej sprawie dostała…
Ech… W najbliższych dniach więcej zmian loginów osób mi znanych nie przyjmuję ;P
Przemalowany (wbrew pozorom znany jest mi Twój poprzedni login ;P) i Mort(ka) :) Ech, przez te zmiany, to i ja już wam nadaję własne ;)
Dziękuje :: Jeszcze tylko avatarek z Johnnym i bede w niebie :D
piotr_nw było dziwne,nawet "piotr" z małej literki a nw to chyba "naomi watts".sam nie wiem :)
Jakoś zawsze traktowałam go jako imię i skrót nazwiska ;)
Do wszystkich dziwnych rzeczy można się przyzwyczaić, chyba że ciężko się je pisze ;)
Wystarczy, że będąc zalogowany wejdziesz na http://fdb.pl/u81 i stąd wyślesz mi maila.
No właśnie… Przed chwilą go przeczytałam (piesek chciał siusiu ;)) i nie wiem czy nie wolałabym zmiany loginu – byłoby łatwiej.
Podejrzewam powód Twojego maila, ale patrząc na to, co także innego pisałeś niekoniecznie musi właśnie o niego chodzić ;)
Ps. Mam się bać? ;)
> Anita Nowakowska o 2007-07-04 22:55:34 napisał:
>
> No właśnie… Przed chwilą go przeczytałam (piesek chciał siusiu ;)) i nie
> wiem czy nie wolałabym zmiany loginu – byłoby łatwiej.
> Podejrzewam powód Twojego maila, ale patrząc na to, co także innego pisałeś
> niekoniecznie musi właśnie o niego chodzić ;)
> Ps. Mam się bać? ;)
Hehe, bać…? O mnie, czy o to co zamierzam…? ;) Bo to zasadnicza różnica jest jakby co :)
A ze zmianą loginu to pisałaś że byłoby łatwiej.. w sensie technicznym…? ;];];]
Ogólnie. Login zmienić bardzo łatwo, jeżeli jednak pisałbyś w tej sprawie, o której myślę, to musiałabym się trochę pomęczyć ;)
Proszę czekać…