FDB.PL 1184 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

to chyba jest niesprawiedliwe 7
krzyskedzi

aktualnie jest sytuacja taka, że dodałem pare dni temu film "far and away", "gigli". dopiero teraz są w trakcie weryfikacji. ale teraz też te filmy są już w bazie ponieważ ktoś po mnie dodał te ilmy, a ktos inny zweryfikował je szybciej niż moje.także ja czas starciłem na szukanie co jest a czego nie mai na dodanie tego do bazy-teraz to pewnie zostanie odrzucone ponieważ te filmy już są. ja się tak nie bawie

nathalie

a skad wiesz ktos nie dodal tych filmow przed tobą ?

carmin

chwila chwila, dodales filmy pare dni temu bo ich nie bylo. Skad wiesz,ze ktos wczesniej ich nie dodal i ze nie czekaly tez na weryfikacje?

spoznilam sie z postem pare sekund :)

BigGiantHead

No w tej chwili z nowymi filmami to nie ma innego wyjścia, żeby nie zostały dodane wcześniej ;)

krzyskedzi

bo jak dodaje film to sprawdzam wczesniej czy go juz nie ma. stąd wiem:)

pietruch

> krzyskedzi o 2006-05-15 22:15:14 napisał:
>
> bo jak dodaje film to sprawdzam wczesniej czy go juz nie ma. stąd wiem:)

Ty chyba nadal nie rozumiesz, ktoś mógł dodać film przed tobą i też czakał na weryfikację.

Aseq

… a kiedy zostal zaakceptowany, twoj juz czekal na weryfikacje…

Anita_Nowakowska

krzyskedzi – w przypadku filmów, których nie ma w bazie, tzw. nowych filmów nie ma informacji, że czekają one na weryfikację.

Tylko w przypadku filmu, który jest już dodany, a np. ktoś chce dodać tytuł inny poprzez "zostań autorem" i uaktualnianie tytułów.

Co innego gdyby chodziło o treści przy filmie już dodanym – tu rzeczywiście weryfikator może sprawdzić treść mimo, że do innych tytułów są wcześniej.
Do takiego czegoś dochodzi jednak zazwyczaj w przypadku sprawdzania kogoś na weryfikatora – aczkolwiek i tak z daneg diału weryfikowane są wpierw treści wcześniej dodane (aby sprawdzić czy nie będzie duplikatów).

Proszę czekać…