KINO DOMOWE

1059 nowy temat szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

samsung hd860

10 odpowiedzi
skunksior

wyczytałem ze mozna ustawic polskie znaki przy wyswietlaniu divixów.A czy ktos wie jak?

majak01

Dołączam się do pytania :)

yacek__b

Koledzy , a jakie formaty wasze samsungi czytają ? Pytam , bo ostatnio ktoś na forum miał problem z napisami , chodziło ze jego samsung czytał format SMI i chciał przerobić na ten format swoją wersję napisów .

skunksior

moj czyta ich kilka rodzajów,ale nie z polskimi znakami

skunksior

ojeje….nie zasypujcie mnie odpowiedziami

majak01

Udało się, znalazłem !! :D

Wchodzisz w:
Menu (na pilocie)—→Setup—→Language setup—→DivX Subtitle – i tu właśnie zmieniasz "unicode" na "central" i już.
Prościzna :D Miłego oglądania życzę ;)

skunksior

wielkie dzieki

skunksior

no a jak tam sprawa wygląda z aktualizacją softu?ktos juz wgrywał nowe oprogramowanie?działa to bez problemu?

majak01

z tego co wiem to działa, ale tracisz automatycznie gwarancje na sprzęt :/.Tak, wiec ja nie bawię się w to bo przedłużyłem sobie gwarant na 3 lata :P

skunksior

tez sobie przedłuzylem na 3 lata,wiec sobie chyba odpuszcze…i tak działa bez problemu

majak01

No dokładnie, nie ma co kombinować jeśli wszystko jest w jak najlepszym porządku. :)
Pozdrawiam.