KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

samsung hd860 10
skunksior

wyczytałem ze mozna ustawic polskie znaki przy wyswietlaniu divixów.A czy ktos wie jak?

majak01

Dołączam się do pytania :)

yacek__b

Koledzy , a jakie formaty wasze samsungi czytają ? Pytam , bo ostatnio ktoś na forum miał problem z napisami , chodziło ze jego samsung czytał format SMI i chciał przerobić na ten format swoją wersję napisów .

skunksior

moj czyta ich kilka rodzajów,ale nie z polskimi znakami

skunksior

ojeje….nie zasypujcie mnie odpowiedziami

majak01

Udało się, znalazłem !! :D

Wchodzisz w:
Menu (na pilocie)—→Setup—→Language setup—→DivX Subtitle – i tu właśnie zmieniasz "unicode" na "central" i już.
Prościzna :D Miłego oglądania życzę ;)

skunksior

wielkie dzieki

skunksior

no a jak tam sprawa wygląda z aktualizacją softu?ktos juz wgrywał nowe oprogramowanie?działa to bez problemu?

majak01

z tego co wiem to działa, ale tracisz automatycznie gwarancje na sprzęt :/.Tak, wiec ja nie bawię się w to bo przedłużyłem sobie gwarant na 3 lata :P

skunksior

tez sobie przedłuzylem na 3 lata,wiec sobie chyba odpuszcze…i tak działa bez problemu

majak01

No dokładnie, nie ma co kombinować jeśli wszystko jest w jak najlepszym porządku. :)
Pozdrawiam.

Proszę czekać…