Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.
Heh, to Ty jeszcze głosować nie możesz ;) (dobrze Ci… w takiej sytuacji jak obecna tez lepiej by było nie móc ;) ).
A piwo tylko bezalkoholowe… :> :) :}
Oj, 16 lat… dawno temu… w trawie ;)
> Trophy o 2007-09-10 22:27:24 napisał:
>
> Kwieciu, na serio masz 12? :>
> Ja 16, ale w marcu już 17.
No w styczniu 13stka leci :) Ale zrobię imrpę :) Normalnie takie balety będą :D Zapraszam wszytkich!! :P
> Adax PL o 2007-09-11 18:24:31 napisał:
>
> do wszystkich fajnych lasek z mojego wieku -—————
> -————————- moje gg to -—————> 10065969
> <———————————————————————————-
fdb to nie internetowe biuro matrymonialne :D
> justangel o 2007-09-11 18:32:53 napisał:
>
> buhieheiheie
> Adax, a co to nie ma odpowiednich kandydatek na serwisach randkowych:P
Może Adax myślał o Tobie….? ;];];];];];];];];];];];];];];];];];];] hehe
PS
Ktoś tu wspomniał o jednej nodze w grobie, ja już jestem dalej :P połowę życia przeżyłem niestety…
mam ci latka ci i pól
sięgam broda ponad stół
Spinaker, jakieś nieprzyzwoite zamiary masz, że już połowa za Tobą?
> Trophy o 2007-09-10 22:27:24 napisał:
>
> Ja 16, ale w marcu już 17.
Ze co?? :O Nie no chyba zartujesz :O Patrzac na Twoje komentarze, weryfikacje i recenzje dawalem Ci 20 pare (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) o WOW SZOK :O
> nathalie o 2007-09-10 19:24:19 napisał:
>
> Już skończone 17 ;)
To samo co w przypadku Trophy :)
> Lucas B o 2007-09-10 19:03:36 napisał:
>
> Ja też mam 16 i nie wstydzę się do tego przyznać…..
Tez…
No coz – masakra ;]
Ale tutaj mozna powiedziec jedno: na fdb udzielaja sie bardzo inteligentne osoby ;]
Co do mojego wieku, to ma 17 lat i wcale sie z tego powdu nie ciesze, gdy mysle o tym, ze za jakies 10 miesiecy 18-nastka, to na sama mysl… dola zalapuje… :P
> Lucas B o 2007-09-29 17:46:35 napisał:
>
> Zna Pani bardziej hardcorową wersję tego wierszyka? :D
Ojejq… Tylko nie pani…
Nie zapipał byś się ją recytując? ;)
No ale nie znam…
Matko Boska, powinniście mnie mianować Generałem albo Lordem-Seniorem w tym towarzystwie.Koledze trzydzieści i rok pyknęło, a myśli o emeryturce. No, nie przyznam się, chociaż nie jestem kobitką z wiekowymi kompleksami, ale bardzo dorodnym facetem, który ciągle więcej ma przed sobą niż za.
Wiek Chrystusowy. No cóż starość nie radość. Podobnie jak Bert mam więcej przed sobą niż za ;)
Proszę czekać…