HYDE PARK 613 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Nowy image fdb 8
Anonimowy

Zajefajny. Ale zaskoczenie. Podoba mi się bo odpowiadają mi niektóre rozwiązania

Elros

> kikaipik o 2007-10-27 00:19:23 napisał:
>
> Zajefajny. Ale zaskoczenie. Podoba mi się bo odpowiadają mi niektóre rozwiązania

Eee, o jakich zmianach dokładnie piszesz? Od tej awarii jakieś dwa dni temu? Ja nic nie zauważyłem (:

Elros

No widzę, widzę… Okropne zmiany! :)
Co może się podobać heh, te rozciągnięcia?
Przy kolejnych zmianach na pewno coś się zmieni z linkami na dole, działami i ikonką serwisu, oby ;]

Tomassh

hmmmm no u mnie ciagle jest taki wyglada strony :/ no chyba jakas awarie maja, bo watpie zeby to byl nowy image :P

Elros

> Tomassh o 2007-10-27 16:04:17 napisał:
>
> hmmmm no u mnie ciagle jest taki wyglada strony :/ no chyba jakas awarie maja,
> bo watpie zeby to byl nowy image :P

Serio? U mnie bez zmian, nic.
To może odśwież, skasuj ciasteczka, cokolwiek, bo ja bym takiej strony głównej nie chciał.

Tomassh

yyyyy no mam nadzieje, ze to minie, zaczelo sie wczoraj wieczorem i tak do dziaisj mam te gowno, nawet mi sie na strone przez to wchodzic nie chce, bo sie polapac w tym wszystkim zbytnio nie moge :P

Elros

To ustaw na razie startową jako moje fdb ;]

Tomassh

Tyle, ze to jest tak, ze wszedzie gdzie bym nie wszedl na stronie, jestem zmuszony do ogladania tego "nowega image`u" :P

ANITO!!! O CO CHODZI?? :(

Tomassh

10 minut pokrąże po tym labiryncie i już nerwicy dostaje! Argh :/

Proszę czekać…