FDB.PL

1223 nowy temat szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

gwiazdki

19 odpowiedzi
Anonimowy

Czy jest mozliwość zmniejszenia wymaganej ilości punktów, aby otrzymać gwiazdke obok avatara?
Na filmwebie mam łepek(łebek), i tu bym chciał mieć gwiazdke, ale zdobycie 5000 punktów jest dla mnie nie wykonalne.

Może by tak gwiazdke od 400 punktów dawać, albo chociaz pół gwiazdki na zachetę,
co wy na to?

Wodnica79

Dlaczego zakładasz, że 5000 jest dla Ciebie niewykonalne?!!!

EDIT – nie wiem, czy to by przeszło – taka propozycja:
- powiedzmy za 1000 punktów (dodający) dostawałby gwiazdkę pustą w środku – bez wypełnienia kolorem, tylko sam "zarys"/ "kontur" srebrnej gwiazdki
- powiedzmy za 5 000 punktów za weryfikację weryfikator dostawałby podobny złoty zarys gwiazdki

(oczywiście wartości punktowe w mojej propozycji są przykładowe)

Anonimowy

> Marjetka o 2008-07-31 12:55:55 napisał:
>
> Dlaczego zakładasz, że 5000 jest dla Ciebie niewykonalne?!!!

znam swoje mozliwości i ograniczenia

> EDIT – nie wiem, czy to by przeszło – taka propozycja:
> – powiedzmy za 1000 punktów (dodający) dostawałby gwiazdkę pustą w środku

nie badzmy tacy restrykcyjni, moim zdaniem 400 punktów i gwiazda, albo chociaz pól gwiazdki ;-)

Tomassh

400 pkt. ? 400 pkt. można zdobyc jednego dnia jak się ktoś postara :P dobrze, że jest taki wysoki próg, zdobędziesz te 5000 pkt., to będziesz wiedział o czym mówię ;)

Wodnica79

> Tomassh o 2008-07-31 14:29:07 napisał:
>
> 400 pkt. ? 400 pkt. można zdobyc jednego dnia jak się ktoś postara :P dobrze,
> że jest taki wysoki próg, zdobędziesz te 5000 pkt., to będziesz wiedział o
> czym mówię ;)
Z drugiej strony racja z tymi progami – oznaczenie typu gwiazdka ma być nagroda za poważny wkład :P

Czudi

> wolfie o 2008-07-31 13:03:15 napisał:
>
> znam swoje mozliwości i ograniczenia
> nie badzmy tacy restrykcyjni, moim zdaniem 400 punktów i gwiazda, albo chociaz
> pól gwiazdki ;-)

ja bym dał Tobie jedną za to, że chciało Ci się zarejestrować;p

Trikster

jak sie upre to 600 pkt na dzien zdobywam :/

Anonimowy

Wiem ze dla was zdobycie 5000 punktow to pikus, ale sa tacy (np. ja) którzy 400 punktów ciułali przez 2 lata ;-), mysle ze i ich wkład warto docenic, jakby nie było dołozyłem jakas mała cegiełke do tego portalu i chciałbym byc za to jakos wyróżniony.

Tomassh

> wolfie o 2008-07-31 15:37:30 napisał:
>
> Wiem ze dla was zdobycie 5000 punktow to pikus, ale sa tacy (np. ja) którzy 400
> punktów ciułali przez 2 lata ;-), mysle ze i ich wkład warto docenic, jakby
> nie było dołozyłem jakas mała cegiełke do tego portalu i chciałbym byc za
> to jakos wyróżniony.

nasza wdzięczność Ci nie wystarczy? ;) poprostu musisz wybrac – albo filmweb albo fdb :P i to żaden "pikuś" nie jest, ja swoje 5 tys. zbierałem ponad rok!

Grzegorz_Derebecki

wolfie ja tam w Ciebie wierzę dasz radę!

Beznickowy

Ja mam gwiazdkę :D Nawet nie wiedziałem za ile punktów się ją zdobywa, po prostu uzupełniałem bazę, gwiazdki mnie nie interesują… Bo chyba jakichś specjalnych przywilejów nie dają, czyż nie?

Spinnaker

> Beznickowy o 2008-07-31 19:48:58 napisał:
>
> Ja mam gwiazdkę :D Nawet nie wiedziałem za ile punktów się ją zdobywa, po
> prostu uzupełniałem bazę, gwiazdki mnie nie interesują… Bo chyba jakichś
> specjalnych przywilejów nie dają, czyż nie?

Jak najedziesz myszą na gwiazdkę, to pojawia się zdjęcie wolfiego przebranego za czerwonego kapturka ;];];]

Czudi

> Spinnaker o 2008-07-31 20:11:22 napisał:
>
> Jak najedziesz myszą na gwiazdkę, to pojawia się zdjęcie wolfiego
> przebranego za czerwonego kapturka ;];];]

to nie przebranie, to strój codzienny:D

Anonimowy

> Czudi o 2008-07-31 20:31:24 napisał:
>
> to nie przebranie, to strój codzienny:D

heheheh, dobre,
ale może nie odbiegajmy od głównego tematu i skupmy się na pozyskaniu dla mnie gwiazdki.

justangel

ja tam bym dała wolfiemu gwiazdkę za aktywność ;)

Anonimowy

> justangel o 2008-07-31 21:30:25 napisał:
>
> ja tam bym dała wolfiemu gwiazdkę za aktywność ;)

dzieki, dzieki,
więcej takich pozytywnych głosów poproszę

justangel

nie ma za co;)
Swoją drogą podziwiam tych którym sie chce i coś robią dla serwisu, ja mam tak mało czasu, ze jak już jestem w domu to nie ma mowy ostatnio o żadnych dodatkowych zajęciach… Miałam ambitny pomysł pisania recek, ale skończyło sie na kilku, bo żeby zachować odpowiedni poziom to jednak nie wystarczy kilka zdań, trzeba pomyśleć, a na to potrzeba czasu… Zobaczymy, może za jakiś czas do tego wrócę;)

majak01

A ja myślę, że dobrze jest jak jest :P:P Dasz radę- ja miałem wolny dzień i tego dnia udało mi się zdobyć ponad 2800 pkt. Godzina dziennie wystarczy by spokojnie w miesiąc zdobyć 5000 pkt.

Beznickowy

Tak, wolfie, wierzymy w Ciebie.

Ale jakby była taka możliwość bym Ci nawet połowę swoich punktów oddał ;) Naprawdę.

mysza_007

a ja bym Ci dał najwyżej rózgę pod choinkę :P:P:P:P