FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

BESTIA (1996) 5
Anonimowy

Obecnie jestem w trakcie zdobywania tego zapomnianego filmu, pewnie wiekszośc tu z obecnych nie pamięta takiego kanału jakim był rtl 7, własnie na tym kanale pare ładnych lat temu leciał film Bestia, film opowiada o wielkiej kałamarnicy ;-), i jak na produkcję tv z tego co pamietam to film był naprawde niezły (choc może byc kiepski, pamięc lubi robić rózne figle), tak czy inaczej zachęcam do zaopatrzenia się w ten film.

wiecej o filmie (nie znalazłem go na fdb, ale moze słabo szukałem)
http://www.filmweb.pl/f97025/Bestia,1996

Ps Jak juz go zdobede i obejrze , to postaram się zdać pełna relację odnośnie film.

Czechu

coś mi się kojarzy :) i chyba też go widziałem, z tego co pamiętam całkiem niezły

majak01

Pamiętam ten film, słabo ale pamiętam. Faktycznie leciał na RTL 7 i to chyba kilka razy.

Anonimowy

Obejrzałem i powiem ze nadal jest to niezły filmy ;-), co prawda nie jest to nic oryginalnego, ale wielka żarłoczna kałamarnica po prostu zaciekawia, a forma filmu (mini-serial) zupełnie mi nie przeszkadzała.

Fotka z filmu:

Proszę czekać…