FDB.PL 1184 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Problem z dodawaniem treści. 4
Scarlett666

W sumie całkiem śmieszna sprawa.
Wróciłam po tygodniu do domu i tak sobie pomyślałam, że dodam trochę treści, ot tak. A tu… problem. Gdy kliknęłam na link "Dodaj film", Firefox myślał, myślał… po czym oznajmił, że "serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie".
Sprawdziłam czy ciasteczka są włączone, czy nie… Są. Dałam sobie spokój z nowym filmem, wzięłam się za obsadę. A tu znowu to samo. "Pętla przekierować" i tak dalej, i tak dalej…
Próbowałam jeszcze w innych przeglądarkach i za każdym razem to samo.
Wczoraj aktualizowałam system, więc zastanawiam się po prostu, czy coś faktycznie się stało z serwerem (może przegapiłam też jakieś ogłoszenie, kiedy mnie nie było), czy moja kochana Vista postanowiła wreszcie wyciąć mi jakiś numer ;). Do tej pory nic takiego mnie nie spotkało, ale wszyscy tak straszą jej humorkami, że teraz zgłupiałam…

Grzegorz_Derebecki

Usun pliki cookies powinno pomoc

Scarlett666

Robiłam to już wcześniej, teraz jeszcze raz. Nie pomogło.
Sprawdziłam nawet co to była za aktualizacja, ale to tylko Office, nie mam pojęcia o co chodzi. Spróbuję jeszcze, i tak, zrobić przywracanie systemu…

edit: nie wiem jak to się stało, ale zabawa w przywracanie pomogła :).

emi12

ej sorry że przeszkadzam ale wiecie jak ściągnąć film na dysk.?;(

Czechu

no tutaj tego nie zrobisz:)

Proszę czekać…