Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
W sumie całkiem śmieszna sprawa.
Wróciłam po tygodniu do domu i tak sobie pomyślałam, że dodam trochę treści, ot tak. A tu… problem. Gdy kliknęłam na link "Dodaj film", Firefox myślał, myślał… po czym oznajmił, że "serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie".
Sprawdziłam czy ciasteczka są włączone, czy nie… Są. Dałam sobie spokój z nowym filmem, wzięłam się za obsadę. A tu znowu to samo. "Pętla przekierować" i tak dalej, i tak dalej…
Próbowałam jeszcze w innych przeglądarkach i za każdym razem to samo.
Wczoraj aktualizowałam system, więc zastanawiam się po prostu, czy coś faktycznie się stało z serwerem (może przegapiłam też jakieś ogłoszenie, kiedy mnie nie było), czy moja kochana Vista postanowiła wreszcie wyciąć mi jakiś numer ;). Do tej pory nic takiego mnie nie spotkało, ale wszyscy tak straszą jej humorkami, że teraz zgłupiałam…
Robiłam to już wcześniej, teraz jeszcze raz. Nie pomogło.
Sprawdziłam nawet co to była za aktualizacja, ale to tylko Office, nie mam pojęcia o co chodzi. Spróbuję jeszcze, i tak, zrobić przywracanie systemu…
edit: nie wiem jak to się stało, ale zabawa w przywracanie pomogła :).
Proszę czekać…