FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

PLAKATY 5
Oczka

Witam! Jestem nowym użytkownikiem bazy i mam pytanie odnośnie plakatów. Ponieważ nie znalazłam FAQ piszę tutaj. Proszę by odpowiedział ktoś kompetentny. Mam wątpliwość, czy jako plakaty można dodawać okładki DVD. Niektóre filmy tylko takowe posiadają, np. filmy video, czy seriale.

Mort_Rainey

Zabronione jest dodawanie:

- okładek DVD/ VHS,
- plakatów już dodanych, lecz wykadrowanych,
- plakatów w innych językach aniżeli językach państw biorących udział w produkcji, plakatu wersji polskiej oraz anglojęzycznej,
- tzn. FanArtów.

To powinno rozwiązać twój problem.Pozdrawiam

sciema

W sprawie plakatów… Jestem ciekaw czy kiedyś filmy będą wyczyszczone z plakatów nie spełniających aktualne wymogi. Na początku powstawania serwisu były dużo mniej rygorystyczne. Oczywiście musiałoby to się odbyć bez konsekwencji dla dodających :D

pietruch
  • Jeżeli utrudnione jest znalezienie plakatu oficjalnego do danego filmu, to można dodać jego okładkę DVD/ VHS
Spinnaker

A tutaj masz jeszcze FAQ ;)

http://fdb.pl/faq

sciema

> pietruch o 2006-12-07 22:18:41 napisał:
>
> * Jeżeli utrudnione jest znalezienie plakatu oficjalnego do danego filmu, to
> można dodać jego okładkę DVD/ VHS

"Utrudnione" a co w sytuacji gdy plakat i okładka dvd są identyczne ale na okładce widnieje logo dvd. Czy wtedy możemy usunąć (o ile istnieje możliwość) ten napis i napisać w uwagach że znalazłem lepszej jakości okładkę?

Proszę czekać…