FDB.PL 1186 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

problem z ocenianiem i rekomendacją 8
z_krainy_czarow

Od kilku dni mam problem z ocenianiem filmów. Kiedy klikam na odpowiednią ilość gwiazdek, nic się nie dzieje. Moja ocena nie jest, ani pokazana na stronie filmu, ani nie ma jej w ocenionych przeze mnie filmach na moim profilu. Problem jest też z rekomendacjami. Po kliknięciu na zakładkę pokazuje się komunikat: "Trwa wczytywanie rekomendacji proszę czekać…" i nic. Mogę czekać nawet kilka lub kilkanaście minut, a komunikat trwa nadal. Do tej pory nie miałam z tym problemów. Wie ktoś dlaczego się tak dzieje?

Jankes

To raczej coś się dzieje u ciebie, właśnie sprawdziłem wszystko o czym piszesz i wszystko działa poprawnie.

z_krainy_czarow

Możliwe, że u mnie, ale co może być tego przyczyną? Nigdy nie miałam z tym problemu. A i inne rzeczy działają poprawnie.

Grzegorz_Derebecki

> z_krainy_czarow o 2009-11-13 07:40 napisał:
> Możliwe, że u mnie, ale co może być tego przyczyną? Nigdy nie miałam z tym
> problemu. A i inne rzeczy działają poprawnie.

Proponuje usunąć ciasteczka (cookies) i spróbować ponownie.

z_krainy_czarow

Ciasteczka usunięte, ale problem niestety nie zniknął :( Ktoś ma może jeszcze inny pomysł?

Grzegorz_Derebecki

Moze wylaczona javascript?
Sprawdz tez prosze inna przegladarke – bedzie wiecej wiadomo gdzie problem

z_krainy_czarow

Po zalogowaniu przez Operę problem zniknął. Niestety podczas korzystania z Mozilli dalej jest to samo. Czyżbym była zmuszona korzystać z innej przeglądarki? A może da się to jakoś rozwiązać?

Grzegorz_Derebecki

> z_krainy_czarow o 2009-11-13 18:53 napisał:
> Po zalogowaniu przez Operę problem zniknął. Niestety podczas korzystania z
> Mozilli dalej jest to samo. Czyżbym była zmuszona korzystać z innej
> przeglądarki? A może da się to jakoś rozwiązać?

Spróbuj całkowicie wyczyścić cache przegladarki i jeszcze raz ciastka. Sprawdź też czy masz najnowszą wersję

Sprawdź czy czasem nie masz włączonego trybu prywatnego (menu Narzędzia)

proponuję również Narzędzia → Wyczyść historię przeglądania.

To na pewno coś z twoimi ustawieniami w przeglądarce ponieważ u mnie na firefox działa wszystko bez problemu.

z_krainy_czarow

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale wyczyszczenie historii w przeglądarce pomogło. Dziękuję bardzo. Teraz znów mogę cieszy się wszystkimi atrybutami fdb-u :)

Proszę czekać…