Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Mam pytanie odnośnie Recenzji.
Jeśli więcej niż jedna osoba napisze recenzję na liście pojawia się tyleż "okładek" (np. Avatar) po kliknięciu na dowolną z nich mam "rozwinięte" wszystkie dostępne recenzje (mam nadzieję że jasno to przedstawiłem).
Moja propozycja:
- Lista recenzji "okładek" grupowana po tytułach (bez powtórzeń) będzie czyściutko!
- i ewentualnie po "kliknięciu na okładkę" lista dostępnych recenzji w/g daty dodania (usefull, title, author) i dopiero z tego poziomu wybieram konkretną recenzję (coś jak "pressbooki")… choć może być troszkę dziwnie jak będą dwie recenzje – no tak kombinuję…
Refleksja na marginesie – Recenzje i Zwiastuny są dość podobne "mechanicznie", może nie trzeba było "dodatkowo" ich wyróżniać wielkościami ilustracji? (Jak dla mnie wielkość ilustracji w Recenzjach jak i sama strona MISTRZOSTWO ŚWIATA! oby tak dalej)
Nie wiem co napisać ale strona recenzji od dawna czeka na poprawki i to dość spore bo ona docelowo ma się różnić od tej ze zwiastunami – miała by zawierać przynajmniej jakieś wstępy recenzji (zresztą jeszcze tego dokładnie nie wiem). Problemem jest oczywiście czas, obecnie chciałbym wprowadzić kilka funkcji które już od dawna zapowiadałem (nie nie zdradzę jakich :P).
Wielkość ilustracji w recenzjach jest stara – w zwiastunach jest nowa (po prostu w poprzedniej wersji strony takiej wielkości plakaty były 100×150 – teraz są troszkę mniejsze ale bardziej wymiarowe).
Tak czy inaczej zwiastuny, recenzje itp powinny się doczekać jakiejś aktualizacji ale jeszcze nie wiem kiedy.
Proszę czekać…