FDB.PL 1184 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Mikroblog, anyone? 5
Klocu

Jestem tu nowy – zaledwie kilkanaście godzin. Od razu muszę przyznać, że fdb.pl wybija się ponad inne portale filmowe w Polsce (mam na myśli dwa – jeden duży ale bagnisty, drugi ledwo zipiący). Uważam, że macie potencjał, aby stać się tym wiodącym serwisem. Potrzebnych jest wam jak najwięcej użytkowników. Do czego zmierzam?

Wystarczy spojrzeć na tytuł jaki wybrałem. Może warto włożyć trochę (niedużo) pracy w podłączenie Blipa, Flakera, albo innego Twittera, aby przekazywał informacje o nowych wpisach?

Tak tylko, głośno myslę ;)

Grzegorz_Derebecki

Jest w planach :)

Asmodeusz

duży i bagnisty dobre okreslenie

wayzee

Fajno by było z tym połączeniem, może w końcu bym zaczął coś używać… Wkurza mnie już, że na mojego (bardzo mini) bloga w notkach o filmach z lat 60, 70 i 80 nikt nie zagląda…

Czudi

> wayzee o 2010-03-16 23:03 napisał:
> Fajno by było z tym połączeniem, może w końcu bym zaczął coś używać… Wkurza
> mnie już, że na mojego (bardzo mini) bloga w notkach o filmach z lat 60, 70 i 80
> nikt nie zagląda…

jest z problemów jest to, że nikt nie jet wstanie zauważyć aktualizacji, czyli musiałby śledzić go na bieżąco.
Po to jest funkcja polecania żeby w przyszłości był ranking najpopularniejszych, ale to narazie daleka perspektywa

Grzegorz_Derebecki

> wayzee o 2010-03-16 23:03 napisał:
> Fajno by było z tym połączeniem, może w końcu bym zaczął coś używać… Wkurza
> mnie już, że na mojego (bardzo mini) bloga w notkach o filmach z lat 60, 70 i 80
> nikt nie zagląda…

no tak ale wayzee zauważ, że jak piszesz na blogu to robisz zawsze nowy wpis a nie aktualizujesz ciągle jednego.

Tak czy inaczej zamierzam coś z tym zrobić :)

Proszę czekać…