FDB.PL 1196 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

fajnie, ze niemy :P 2
Yasha

Fajnie, ze "niemy" wystepuje jako "genre",

no i rozbawiła mnie aktywność weryfikatorów, którzy poprawiając moje kontrybucje, informauja mnie, że "silent" znaczy "niemy"
that’s makes my day! :))

ja proszę państwa znam angielski na tyle (zdaje się, że zupełnie dobrze jak na ten serwis :-p), aby to wiedzieć, ale nowościa dla mnie było odkrycie, że na tym serwisie "sound mix" jest równorzędny z "genre"
fajnie też, że zanim ja się zorientowałam na czym polega tajemnicze przybywanie na moim koncie gatunków "niemy" (bo w FAQ przecież takich rzeczy nie ma), to weryfikatorzy byli tak uprzejmi, aby mi je dodawać własnoręcznie
serdecznie dziękuję

analogicznie idąc, należało by jednak wprowadzić gatuki filmu: czarno-biały/kolorowy, oraz kwalifikację językową, bo skoro nie "silent", to język posiada :P

the_foe

problem w tym ze na imdb nie m kategorii "silent" a u nas jest. W tym wypadku przyznaje racje werom, a Twoje rozumowanie zawiera proste bledy logiczne.

Yasha

no ba!
zawsze miałam potężne problemy z logiką :)

na szczęśnie robię tylko proste błędy, poważniejsze zostawiając innym ;p

Proszę czekać…