Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
przez najblizsze 3-4 miesiace bede mial duzo wolnego czasu i chcialbym zostac weryfikatorem kiedys juz pisalem do pani Anity w tej sprawie ale niestety musialem zrezygnowac teraz chcialem ponowic prosbe wiem ze powinienem pisac to prosto do Anity ale ciekaw jestem opini panow grzegorzow pana krzysztofa wszystkich weryfikatorow jak rownierz urzytkownikow ktorzy dodaja tresci do seriwsu piszcie czy waszym zdaniem sie nadaje czy nie jezeli nie to czemu czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich (oprocz tropchy dlatego ze miala mi wyslac zdjecie a tego nie zrobila hehe)
5000 w formacie 150×200, pododawaj 450×600, żeby mozna było ocenić, czy umiesz to robić. Chodzi o to, żeby nie było problemów, że wer akceptuje straszne plakaty, które nigdy nie powinny zostać zaakceptowane.
ronaldinho wiesz ze nie bede dodawal plakatow 450×600 z tego wzgledu ze mi sie niechce bawic w przycinanie itp zreszta rozmawialismy o tym wczoraj na gg
EDYCJA :zobacz ile ja mam dodanych obsad a ile Ty:P
EDYCJA2: A Jezeli uwarzasz ze nie powinienem byc weryfikatorem bo nie dodaje plakatow 450×600 to napisz to wprost.
EDYCJA3: Pozdrowienia dla ronaldinho hehe
> Ronaldinho o 2006-08-19 12:33:38 napisał:
>
> 5000 w formacie 150×200, pododawaj 450×600, żeby mozna było ocenić, czy
> umiesz to robić. Chodzi o to, żeby nie było problemów, że wer akceptuje
> straszne plakaty, które nigdy nie powinny zostać zaakceptowane.
To chyba słaby argument, dla którego srebrny nie mógłby zostać weryfikatorem. Akurat się składa że dotychczasowy skład werów jest za czasów, kiedy były tylko małe plakaty i nie byliśmy sprawdzani czy umiemy wstawiać duże plakaty, więc dlaczego srebrny musiałby przechodzić takie dziwne testy…
Czyli jednym słowem, srebrny masz moje poparcie :D
> Spinnaker o 2006-08-19 13:10:30 napisał:
>
> Srebrny, przyślij mi skrzynkę piwa [bezalkoholowego – cenzura ;p] i masz moje
> poparcie ;)
> Poza tym, nie każdy jest poliglotą, więc wybaczę Ci to słówko "uwarzasz" ;p
> Pozdrowienia
Jak sie szybko chce pisac to tak jest a bezallkoholowego nie pije ani nie kupuje hehe
jak nie będziesz weryfikował po pijaku to tak ;-)
póki co poczekasz bo Anita nie może zbytnio się pojawić… więc cierpliwości…
Ogólnie srebrny ja jestem ZA, ale chciałbym żeby weryfikator umiał robić plakaty i czasami je sprawdzać, bo jest ich dość duża ilość do sprawdzenia.
> srebrny o 2006-08-19 13:12:36 napisał:
>
> Jak sie szybko chce pisac to tak jest a bezallkoholowego nie pije ani nie kupuje hehe
ja rozumiem twoj postulat, bo kto chialby byc "urzytkownikiem" ;→ ??
jakos mnie sie to kojarzy z brzytwa, czy jakims urzynem :))))
ale w koncu moderator nie jest korektorem, to nie musi znac zasad ortografii polskiej – to moze na razie moderatorem zostan
bo chyba nie ma potrzeby powiekszac i tak duzego grona weryfikatorow, ktorym ciazy ortografia
Proszę czekać…