FDB.PL 1203 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Nowy nagłówek 7
Grzegorz_Derebecki

Cześć.

Dziś wprowadzamy bardziej czytelny nagłówek strony.
Wraz ze zmianą nagłówka przeprojektowana została rejestracja i logowanie by jeszcze bardziej ułatwić wam dołączenie do fdb :)

Camizi

Jak już się człowiek zaloguje, to pole wyszukiwania wydaje się taaaakie wielkie. :O Ale powiększenie go to spory plus – przyznam, że trochę mnie irytowało, jak przy dłuższych tytułach podpowiedzi nie wyświetlały się w całości. Poprawiony jakiś czas temu wygląd podpowiedzi też mi się podoba.

W sumie listę rozwijaną filmy można odchudzić o dodaj film, bo i tak będzie się teraz korzystało z łatwiej dostępnego odnośnika po prawej stronie.

Następna w kolejce do odświeżenia strona z filmem? Może warto by było zrobić jakiś temat, gdzie użytkownicy wpisaliby, co im się aktualnie średnio podoba, by można było to ewentualnie uwzględnić?

Quagmire

Mam wrażenie, że teraz strasznie nie pasuje do tego wszystkiego ten górny, ciemny, poziomy pasek. Ale może to tylko moje wrażenie i nikt go nie podziela.

Grzegorz_Derebecki

Może masz adblocka? :)

Quagmire

Wydało się :) Teraz już wiem co tam się kryje i AdBlock pozostanie wyłączony dla FDB :)

jacks

Hahahaha :) Miałem to samo kiedyś

Asmodeusz

a jest w planach usunięcie (będąc na stronie dowolnego filmu) tych pierdułek po prawej bo to trochę ogranicza i ściasnia

Grzegorz_Derebecki

Strona filmu cała zostanie wymieniona.

Proszę czekać…