LUDZIE KINA

84 nowy temat szukaj Kategorie

Zapraszamy do dyskusji na temat ludzi kina, czyli aktorów, reżyserów, operatorów, kompozytorów etc., dzięki którym powstają dostarczające nam tyle radości filmy.

Carey Mulligan

13 odpowiedzi
Raedwald

Jak wam się podoba Carey i jej gra ? Macie jej ulubione role filmowe ?

Adrenochrom

@Raedwald Z wyglądu prezentuje się dość dziecinnie jak mała dziewczynka, przypomina mi moją kuzynkę Agatę. Jako aktorka przeciętna, całkiem niezła.

Raedwald

@Adrenochrom

Wołałbym gadać o jej rolach ale jeżeli chodzi o wygląd moim zdaniem jest dalej śliczna mimo tego że ma już dwoje pociech. Jako aktorka jest bardzo dobra.

Adrenochrom

@Raedwald W temacie pisałeś "jak Wam się podoba", więc jaki masz problem?

KRCK

@Raedwald Bardzo subtelna, delikatna uroda. Hmm… Najbardziej podobała mi się we "Wstydzie" i "Drive", aktorka co najmniej solidna, choć podejrzewam, że może być ciężko jej się przebić do mainstreamu. Z ról, których nie dane było mi widzieć, chciałbym zobaczyć "Była sobie dziewczyna". :)

Raedwald

@Adrenochrom

Masz rację to moja wina, oczywiście nie musisz podzielać mojego gustu a ja uważam że jest idealnie piękna.

Adrenochrom

@Raedwald Tu znajdziesz piękne kobiety według mnie https://fdb.pl/lists/99246-boskie

Raedwald

@Adrenochrom

Z cały szacunkiem ale mam inny gust.

ZSGifMan

@Adrenochrom

Praktycznie wszystkie wywołują szybsze bicie serca, oprócz idiotek Amber Heard, Brigitte Bardot i Marilyn Monroe, które są tylko piękne ciałem. Z całej listy wyłączę jeszcze Romę Gąsiorowską, której infantylności zwyczajnie nie trawię. A na liście brakuje mi Emily Blunt i Jessiki Chastain. Mogłaby być jeszcze Vera Farmiga.

Adrenochrom

@ZSGifMan Każdy ma swój gust, a z drugiej listy?

ZSGifMan

@Adrenochrom

Nie lubię takich pokazów slajdów i wybacz, ale nie będę 100 razy klikał ;p

Adrenochrom

@ZSGifMan Nie wybaczam. xD

LakiLou

@Raedwald
Na temat jej aktorstwa za bardzo się nie wypowiem, bo w sumie widziałem tylko dwa filmy z jej udziałem, a to trochę za mało, żeby wyrobić sobie zdanie.