Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Pierwszy raz spotkałem się z sytuacją, że jest więcej niż dziesięć wytwórni. Przykład:
https://www.imdb.com/title/tt0189172/companycredits?ref_=tt_dt_co
Może więc warto zwiększyć limit do 20.
W przypadku filmów dokumentalnych, a jeszcze realizowanych przez kilka krajów, często może dochodzić do takiej sytuacji
Taka mała sugestia.
Wiem wiem, tak też zrobiłem, oczywiście to nie jest jakiś wielki problem. Po prostu chciałem zwrócić uwagę. Chodzi o to, że jak chyba zauważyłeś, uzupełniam całość filmu w jednym formularzu i troszeczkę mnie wytrąca z równowagi, jak muszę dodawać treści, które nie mieszczą się w limitach, a muszę na nowo uruchomić uzupełnianie treści. Wtedy więc trzeba pilnować, żeby nie dodać czegoś podwójnie, co już mi się zdarzyło.
Ale, nie ważne, daję sobie radę :)
Przy okazji chciałem poruszyć temat formularzy. Nieraz mi się zdarza, że próbuję zweryfikować jeden dział, na przykład słowa kluczowe, czy gatunek, a nie mam jeszcze całości formularzu do filmu i znika mi wtedy, to co jeszcze nie uzupełniałem. Ale to taki drobiazg :)
Proszę czekać…