Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Mam wielki apel do dodających opisy, a szczególnie te dystrybutora. Sprawdzajcie literówki i w ogóle całą treść!
Ostatnio mamy tego nawał. Kilka osób dodaje opisy. Jednakże należy zauważyć, że ci co piszą te opisy są coraz bardziej niedbali i my dodając je musimy na to zwracać uwagę. To nie polega tylko na kopiuj wklej. Trzeba przeczytać opis który się wkleja. To, że to jest opis nie własny, nie zwalnia z obowiązku sprawdzenia treści. Chodzi tu oczywiście o typowe literówki, przestawienia liter itp.
Piszę o tym, bo są to coraz częstsze przypadki. Do tej pory poprawiałem, ale nie taka rola weryfikatora. Trzeba będzie zacząć robić odrzuty.
I inna sprawa przy okazji, jeśli wrzucacie opisy jako swoje, a czasami są z pomocą translatora, to starajcie się też tą treść przejrzeć i poprzerabiać, by nie było głupot językowych i by był sens.
@Chemas Muszę apel ponowić niestety!
Dużo ostatnio opisów jest dodawanych. Niestety powtarzam, dystrybutorzy, a właściwie platformy, nie dość, że robią minimalne opisy, bardzo ubogie, to jeszcze często są błędy. Dzisiaj natrafiłem chyba na cztery takie treści. Sprawdzajcie co wklejacie. Tekst trzeba przeczytać!
Proszę czekać…