Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Heh, zbyt dosłownie… Rzuć okiem jak dużo jest pozycji zawierających tylko i wyłącznie tytuł. Powoli zaczynam zauważać, że nie brakuje ludzi dodających tylko aktywnych weryfikatorów. Tacy co wejdą raz dziennie i zrobią 2-3 weryfikacje to buu..
Nie czepiam sie, poprostu chciałbym żeby ktoś sprawdził część mojej pracy.. Dodałem tego troche, w profilu mam 5 stron.. Wydaje mi sie, że wszystko jest ładnie pięknie ale znając koleje życia i niespodzianki towarzyszące takim działaniom chciałbym tą kwestie rozwiązać jak najszybciej.
Staramy się, ale to nie jest łatwe gdy jest 60 stron z treściami i ciągle przebywa, a weryfikatorów jeszcze za mało jest.
Nie chodzilo, mi tylko o szybsze dodawanie i sprawdzanie hehe a glownie o ta linijke:
Copyright © imdb.pl 2005-2006 przeszukiwanych 2049 filmów.
Od jakiegos czasu jest tam 2049 ciagle, wiec pomyslalem, ze moze cos nie chce tam liczyc dalej (jakas srubka wyleciala albo trybik sie pokrzywil) A zwracam na to uwage bo mnie interesuje z jaka predkoscia przybywa nowych tytulow…
> zark o 2006-04-21 19:06:31 napisał:
>
> Nie chodzilo, mi tylko o szybsze dodawanie i sprawdzanie hehe a glownie o ta linijke:
> Copyright © imdb.pl 2005-2006 przeszukiwanych 2049 filmów.
> Od jakiegos czasu jest tam 2049 ciagle, wiec pomyslalem, ze moze cos nie chce
> tam liczyc dalej (jakas srubka wyleciala albo trybik sie pokrzywil) A zwracam
> na to uwage bo mnie interesuje z jaka predkoscia przybywa nowych tytulow…
Tytuły narazie aktualizuje recznie :) bo szkoda mi CPU by co chwilke sprawdzało ile ich jest :D Kolejna aktualizacja niebawem narazie jest dokładnie 2642 filmów :)
Proszę czekać…