FDB.PL 1203 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Licznik Filmow 8
zark

Uwaga licznik filmow stanal na 2049! Rozumiem gdyby zatrzymal sie sie na 2046 ;) ale 2049? Do roboty!

opatrznik

Lepiej weźcie sie za uzupełnianie informacji a nie tylko dodawanie.. Same tytuły bazy nie tworzą..

zark

Aby uzupelnic pozostale informacje w filmie takie jak plakat, obsada, gatunki itp… nalezy najpierw, zlociutki, dodac nowy tytul.

opatrznik

Heh, zbyt dosłownie… Rzuć okiem jak dużo jest pozycji zawierających tylko i wyłącznie tytuł. Powoli zaczynam zauważać, że nie brakuje ludzi dodających tylko aktywnych weryfikatorów. Tacy co wejdą raz dziennie i zrobią 2-3 weryfikacje to buu..
Nie czepiam sie, poprostu chciałbym żeby ktoś sprawdził część mojej pracy.. Dodałem tego troche, w profilu mam 5 stron.. Wydaje mi sie, że wszystko jest ładnie pięknie ale znając koleje życia i niespodzianki towarzyszące takim działaniom chciałbym tą kwestie rozwiązać jak najszybciej.

zark

Spokojnie, przeciez ta strona to dopiero niemowle, jeszcze nawet nie raczkuje… Opatrznosc Boska sprawi, ze przescignie wszystkie portale, Ja Ci to mowie, jakem zark!

Arteq

Na razie weryfikatorzy nadążają.
Jesteśmy w tyle jakieś 3 dni. Chyba niezbyt dużo w porównaniu z "sam wiesz jaką" stroną :)

Ronaldinho

Staramy się, ale to nie jest łatwe gdy jest 60 stron z treściami i ciągle przebywa, a weryfikatorów jeszcze za mało jest.

zark

Nie chodzilo, mi tylko o szybsze dodawanie i sprawdzanie hehe a glownie o ta linijke:
Copyright © imdb.pl 2005-2006 przeszukiwanych 2049 filmów.
Od jakiegos czasu jest tam 2049 ciagle, wiec pomyslalem, ze moze cos nie chce tam liczyc dalej (jakas srubka wyleciala albo trybik sie pokrzywil) A zwracam na to uwage bo mnie interesuje z jaka predkoscia przybywa nowych tytulow…

Grzegorz_Derebecki

> zark o 2006-04-21 19:06:31 napisał:
>
> Nie chodzilo, mi tylko o szybsze dodawanie i sprawdzanie hehe a glownie o ta linijke:
> Copyright © imdb.pl 2005-2006 przeszukiwanych 2049 filmów.
> Od jakiegos czasu jest tam 2049 ciagle, wiec pomyslalem, ze moze cos nie chce
> tam liczyc dalej (jakas srubka wyleciala albo trybik sie pokrzywil) A zwracam
> na to uwage bo mnie interesuje z jaka predkoscia przybywa nowych tytulow…

Tytuły narazie aktualizuje recznie :) bo szkoda mi CPU by co chwilke sprawdzało ile ich jest :D Kolejna aktualizacja niebawem narazie jest dokładnie 2642 filmów :)

Proszę czekać…