FDB.PL 1182 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Ilu nas jest...? :0) 19
Spinnaker

Hmm, jestem tu od niedawna, i nie wiem czy powtarzam jakiś temat, ale nurtuje mnie pytanie ilu jest już zarejestrowanych użytkowników… :) i jak liczny jest skład redakcji hehe, bo wywnioskowałem że trzech (?) [w tym jedna przedstawicielka płci pięknej].. hehe pozdrawiam :0)

Arteq

Też o to pytałem i odpowiedzi nie otrzymałem.
W każdym razie redakcja składa się z trzech osób. Weryfikatorów (nie licząc redakcji) jest z kolei chyba czterech, ale nie jestem pewien.

Spinnaker

Spox.. hehe, chyba trzymają to celowo w tajemnicy… a może jest nas tylko tylu ile się wypowiada na forum.. hehe :0)

Frof

Nooo…jestes ty, ola z gdanska, Arteq,i jeszcze ten taki aktywny koles….to bedzie nas ze 13 tu…a! ze mna 14 tu:)))

Aseq

> Frof o 2006-04-23 23:00:31 napisał:
>
> Nooo…jestes ty, ola z gdanska, Arteq,i jeszcze ten taki aktywny koles….to
> bedzie nas ze 13 tu…a! ze mna 14 tu:)))

Hehe a ktory koles jest aktywny? :P:P Ronaldihno, yakuz??

Arteq

Najbardziej aktywny to jesteś Ty :P

Krzysztof_Czerepak

a pozostali weryfikatorzy/newsmani to nie redakcja? :)

Aseq

weryfikatorzy?? Nie wiem jak tutaj, ale np. na filmwebie jest wyraznie napisane:
"Użytkownicy sprawdzający materiały nie są pracownikami redakcji, tylko członkami społeczności. Swoją funkcję wykonują bezinteresownie, z pasji do filmów."
Ale fajnie pracowac w takiej redakcji :)
PS – nie wiedzialem, ze ja taki aktywny jestem, chyba czas sobie przykrocic te 13 godzin dziennie :P

Spinnaker

> Aseq o 2006-04-24 07:29:21 napisał:
>
> weryfikatorzy?? Nie wiem jak tutaj, ale np. na filmwebie jest wyraznie napisane:
> "Użytkownicy sprawdzający materiały nie są pracownikami redakcji, tylko
> członkami społeczności. Swoją funkcję wykonują bezinteresownie, z pasji
> do filmów."
> Ale fajnie pracowac w takiej redakcji :)
> PS – nie wiedzialem, ze ja taki aktywny jestem, chyba czas sobie przykrocic te
> 13 godzin dziennie :P

Hehe, no pewnie że fajnie, ale jak nas taka garstka, to powinno się jakąś tablicę pamiątkową zrobić dla potomnych kto pomagał rozwijać ten serwis… hehe :0)

Aseq

LOL o czym Ty myslisz, serwis dopiero ruszyl a Tobie w glowie tablica pamiatkowa :D:D

Spinnaker

Hehe, no wiem że dopiero ruszył, ale chyba działa już z dwa miechy… :) a ja mówiłem o przyszłości… ;p;p;p :D

BigGiantHead

A ja chciałbym zaapelować o dostosowywanie na bieżąco liczby weryfikatorów do ilości dodawanych danych. Z filmwebowego doświadczenia wiem, że nic tak nie zniechęca jak miesiące czekania na sprawdzenie obsad ;). Kilka dni to jeszcze dopuszczalny czas, zatem nie pozwólcie, by zrobiły się zaległości :].

Janeq

> BigGiantHead o 2006-04-24 18:41:01 napisał:
>
> A ja chciałbym zaapelować o dostosowywanie na bieżąco liczby weryfikatorów
> do ilości dodawanych danych. Z filmwebowego doświadczenia wiem, że nic tak
> nie zniechęca jak miesiące czekania na sprawdzenie obsad ;). Kilka dni to
> jeszcze dopuszczalny czas, zatem nie pozwólcie, by zrobiły się zaległości
> :].

Dokladnie. Mnie te kilka miesiecy oczekiwania zniechecilo wlasnie do dodawania pozycji na filmwebie…

Grzegorz_Derebecki

Dlatego ciagle dodajemy weryfikatorow ale tez musimy miec z czego ich wybrac:) wiec prosze nie robcie błędów a szybko natrafi się okazja by zostać weryfikatorem

carmin

Wybór pewnie macie, ale nie zrobcie tego zbyt pozno bo zaleglosci szybko beda przybywac. Ja sie pisze na ochotnika. Moge weryfikowac tak nie lubiane obsady.

Aseq

Grzegorzu a jak myslisz, czy ze mnie bylby dobry weryfikator?? Uwazam, ze znam sie na rzeczy :):)

Spinnaker

> Aseq o 2006-04-24 23:57:16 napisał:
>
> Grzegorzu a jak myslisz, czy ze mnie bylby dobry weryfikator?? Uwazam, ze znam
> sie na rzeczy :):)

Hehe, czy to nie jest czasem sugerowanie czegoś…? hihihi :D pozdro :0)

Janeq

> Aseq o 2006-04-24 23:57:16 napisał:
>
> Grzegorzu a jak myslisz, czy ze mnie bylby dobry weryfikator?? Uwazam, ze znam
> sie na rzeczy :):)

Przejrzyj ten temat i sam sobie odpowiedz na to pytanie :P
http://imdb.pl/forum/pokazTemat.php?tematId=435&strona=2

Aseq

Janq czy moglbys sie nie czepiac? Czy ja rozmawiam z toba?? no wlasnie! A rozmowa z Artqiem nie ma tu nic do rzeczy, tu chodzi o odpowiedzialnosc i precyzyjne weryfikowanie przychodzacych materialow. Ja je dodaje bezblednie. Wlasnie z opisami byl problem , ale juz go nie ma, wiec zanim masz cos powiedziec to lepiej gleboko sie zastanow

carmin

widze, ze Tobie Aseq zalezy by byz werem….pewnie tak samo jak wiekszosci osob tutaj na IMD :) Trzeba zglosic swoja kandydature i czekac cierpliwie :) Widzialam, ze masz duzo punktow i werzy to widza :) Twoje szanse wiec rosna. Czekaj cierpliwie :)
Pozdrawiam wszystkich.

Proszę czekać…