Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
weryfikatorzy?? Nie wiem jak tutaj, ale np. na filmwebie jest wyraznie napisane:
"Użytkownicy sprawdzający materiały nie są pracownikami redakcji, tylko członkami społeczności. Swoją funkcję wykonują bezinteresownie, z pasji do filmów."
Ale fajnie pracowac w takiej redakcji :)
PS – nie wiedzialem, ze ja taki aktywny jestem, chyba czas sobie przykrocic te 13 godzin dziennie :P
> Aseq o 2006-04-24 07:29:21 napisał:
>
> weryfikatorzy?? Nie wiem jak tutaj, ale np. na filmwebie jest wyraznie napisane:
> "Użytkownicy sprawdzający materiały nie są pracownikami redakcji, tylko
> członkami społeczności. Swoją funkcję wykonują bezinteresownie, z pasji
> do filmów."
> Ale fajnie pracowac w takiej redakcji :)
> PS – nie wiedzialem, ze ja taki aktywny jestem, chyba czas sobie przykrocic te
> 13 godzin dziennie :P
Hehe, no pewnie że fajnie, ale jak nas taka garstka, to powinno się jakąś tablicę pamiątkową zrobić dla potomnych kto pomagał rozwijać ten serwis… hehe :0)
A ja chciałbym zaapelować o dostosowywanie na bieżąco liczby weryfikatorów do ilości dodawanych danych. Z filmwebowego doświadczenia wiem, że nic tak nie zniechęca jak miesiące czekania na sprawdzenie obsad ;). Kilka dni to jeszcze dopuszczalny czas, zatem nie pozwólcie, by zrobiły się zaległości :].
> BigGiantHead o 2006-04-24 18:41:01 napisał:
>
> A ja chciałbym zaapelować o dostosowywanie na bieżąco liczby weryfikatorów
> do ilości dodawanych danych. Z filmwebowego doświadczenia wiem, że nic tak
> nie zniechęca jak miesiące czekania na sprawdzenie obsad ;). Kilka dni to
> jeszcze dopuszczalny czas, zatem nie pozwólcie, by zrobiły się zaległości
> :].
Dokladnie. Mnie te kilka miesiecy oczekiwania zniechecilo wlasnie do dodawania pozycji na filmwebie…
Dlatego ciagle dodajemy weryfikatorow ale tez musimy miec z czego ich wybrac:) wiec prosze nie robcie błędów a szybko natrafi się okazja by zostać weryfikatorem
> Aseq o 2006-04-24 23:57:16 napisał:
>
> Grzegorzu a jak myslisz, czy ze mnie bylby dobry weryfikator?? Uwazam, ze znam
> sie na rzeczy :):)
Przejrzyj ten temat i sam sobie odpowiedz na to pytanie :P
http://imdb.pl/forum/pokazTemat.php?tematId=435&strona=2
Janq czy moglbys sie nie czepiac? Czy ja rozmawiam z toba?? no wlasnie! A rozmowa z Artqiem nie ma tu nic do rzeczy, tu chodzi o odpowiedzialnosc i precyzyjne weryfikowanie przychodzacych materialow. Ja je dodaje bezblednie. Wlasnie z opisami byl problem , ale juz go nie ma, wiec zanim masz cos powiedziec to lepiej gleboko sie zastanow
Proszę czekać…