FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Po co punkty? 12
ZmijA

Po co za dodawane materiały przyznawane są punkty? Do czego są potrzebne?
Pozdrawiam

Krzysztof_Czerepak

np: do ewentualnego konkursu? :)

Arteq

Przede wszystkim: satysfakcja :)

Aseq

> ZmijA o 2006-04-23 20:53:25 napisał:
>
> Po co za dodawane materiały przyznawane są punkty? Do czego są potrzebne?
> Pozdrawiam

A czy Ty nie jestes przypadkiem ZmijA weryfikator z Filmwebu? ;>

Ronaldinho

Pewnie jest kilku tu widziałem z filmwebu osób, np zark, na filmweb Xzar.

Arteq

Szczerze wątpię by redaktor z filmwebu (jedna z najważniejszych tam postaci) zalogował się tutaj jako Zark, dodawał materiały itp.

Spinnaker

Hehe, no ja się nie zgodzę z Tobą… Ja jestem Spirit z filmwebu, ale taki szarak zwykły… hehe ;P

Frof

e tam satysfakcja. Ja tam czekam na zakladke payback…za punkty bede mogle se w koncu dvd dobre kupic:)))

ZmijA

> Aseq o 2006-04-23 23:04:33 napisał:
>
> A czy Ty nie jestes przypadkiem ZmijA weryfikator z Filmwebu? ;>

Owszem, to ja we własnej osobie ;)

Aseq

> ZmijA o 2006-04-24 15:02:43 napisał:
>
> Owszem, to ja we własnej osobie ;)

No prosze… bardzo duzo mi weryfikuejsz na Filmwebie, ostatnio byly to Zwiazane filmy z sagi niemieckiego filmu Tatort ktorych jest kilkaset :)

Aseq

> Frof o 2006-04-24 14:05:46 napisał:
>
> e tam satysfakcja. Ja tam czekam na zakladke payback…za punkty bede mogle se w
> koncu dvd dobre kupic:)))

A to cos takiego w ogole bedzie mozliwe?? Hmm DVD?? Mam 3, w tym 2 z divx wiec mi nie potrzebne :P Fajnie by bylo gdyby wymyslili jakies cenne a zarazem ciekawe i niepowtarzalne nagrody, cos takiego co jara :D:D

Janeq

> Aseq o 2006-04-24 15:22:10 napisał:
>
> A to cos takiego w ogole bedzie mozliwe?? Hmm DVD?? Mam 3, w tym 2 z divx wiec
> mi nie potrzebne :P Fajnie by bylo gdyby wymyslili jakies cenne a zarazem
> ciekawe i niepowtarzalne nagrody, cos takiego co jara :D:D

Jesli udaloby sie adminom nawiazac jakas wspolprace z roznymi firmami/serwisami, zyskac reklamodawcow czy sponsorow, to sadze ze jest to mozliwe. Ale na wszystko trzeba czasu ;) W tej chwili musimy przede wszystkim skupic sie na wzbogaceniu bazy filmowej…
Fajny system nagrod jest na filmwebie, ale nie mozna przeciez porownywac go do imdb.pl… Chociazby ze wzgledu na fakt, iz tamta strona istnieje od 1998 roku :D

Ronaldinho

> Arteq o 2006-04-23 23:41:42 napisał:
>
> Szczerze wątpię by redaktor z filmwebu (jedna z najważniejszych tam postaci)
> zalogował się tutaj jako Zark, dodawał materiały itp.

To prawda gadałem z nim to wiem, każdy chce pomóc w rozwoju bazy filmów, hehe, nawet najważniejsze łby z filmwebu, hehe, i nawet weryfikowałem jego treści, hehe

Proszę czekać…