FDB.PL 1203 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Coś sie stało. 30
Mort_Rainey

Kurcze..4 godziny męczyłem się z cholerną Neostradą ale już wszystko działa.Ale mniejsza z tym. FDB pozmieniało kolory!! zrobiło sie takie szarawe.Pewnie trzeba cos tam kliknąć w ustawieniach więc proszę kogoś doświadczonego’;p o pomoc.
w sumie nic sie nie stało ale to jest wkurzające…
oto skrin:http://img125.imageshack.us/my.php?image=fdbsieposzojesa5.jpg

z Góry THX

zuczek

Możliwe, że coś w ustawieniach monitorka jest nie teges.
Poza tym gratuluje IE. Dodatkowo "Paska języka". Nagrodę użytkownika wręczamy za wyłączone a widoczne ikonki programów w tray-u.

A ogólnie nie widze różnicy wiec po co przepłacać.

Anonimowy

Piotrze u mnie zawsze było i jest fdb takie jak u ciebie na zdjeciu, wiec jestem bardzo ciekaw jakie kolorki miałes wczesniej?

Mort_Rainey

miałem wszystko biale:)

nie wiem co zuczku chciałeś ale nie podoba mi sie to:D;p

Anonimowy

> piotr_nw o 2006-12-27 23:13:45 napisał:
>
> miałem wszystko biale:)

Powaznie czy zartujesz??

Mort_Rainey

serio mówie…chybw wszyscy mają fdb białe..tylko my jesteśmy jakieś odmieńce:)

Anonimowy

> piotr_nw o 2006-12-27 23:48:16 napisał:
>
> serio mówie…chybw wszyscy mają fdb białe..tylko my jesteśmy jakieś odmieńce:)

To chyba wczesniej uzywałes fatalnej przegladarki.

Yasha

ja też mam takie jak wilk
ale na jednym kompie mojego kolegi mam białe i do tego podświetlają mi się przeczytane treści na jakiś inny kolor, tak jak na imdb

na moim kompie tego niestety nie ma :(

dodam, że i tam i u mnie jest to firefox 2.0

zuczek

Ja po prostu lubię porządek. Jakoś nie odpowiadałby mi to co widziałem u Ciebie Piotrusiu. Aż boje się pomyśleć jak wygląda pulpit.

http://dziecineo.prv.pl

Mort_Rainey

Co ty żuczku ode mnie chcesz??

Niedługo już bede sie bał posta zostawić bo sie okaże ze jestem dzieckiem neostrady!

Co za ludzie…

Oto mój pulpit:http://img315.imageshack.us/my.php?image=pulpitpo3.jpg

twister

Nie bardzo rozumiem o czym mowa ??
Przecież fdb tak wygląda więc w czym problem.

Mort_Rainey

No własnie nie:D FDB jest w 100% białe:D no oprócz czcionki:D a tutaj nagle wszystk osie szare zrobiło

Kurcze..myślałem że wrzuce posta,potem mi ktoś napisze co mam zrobić i koniec.a tutaj zaraz sie wojna rozpeta…;(

Trophy

> zuczek o 2006-12-27 23:59:21 napisał:
>
> Ja po prostu lubię porządek.

To zrób kontrolę u każdego użytkownika FDb i karz im sprzątać swoje pulpity. Bez przesady, to Piotrka pulpit i jego sprawa, czy jest na nim porządek, czy też nie. Mówisz tak jakbyś kazał mu posprzątać jego pasek, bo Ty lubisz porządek…

zuczek

To ja bym poprosił kogoś kto zna adres Pana Piotrusia aby zadzwonił po karetkę, ja dla siebie z racji tego że pikawa mi wysiada sam zadzwonię. Od dalszego komentarza się powstrzymam.

Trophy

> zuczek o 2006-12-28 00:12:08 napisał:
>
> To ja bym poprosił kogoś kto zna adres Pana Piotrusia aby zadzwonił po
> karetkę, ja dla siebie z racji tego że pikawa mi wysiada sam zadzwonię. Od
> dalszego komentarza się powstrzymam.

Rozumiem, że oceniasz ludzi po tym czy mają czysty pulpit. Ciekawe…

Mort_Rainey

Ja pie***** .Jeśli Ci sie chłopcze nudzi to pobaw sie wiesz czym;p a nie aktakuj mnie bo mam o pare ikonek za dużo.
i kto tu jest dzieckiem neostrady?

Yasha

No, no, tylko nie bądźmy obsceniczni.

P.S.
Fajny smok
Albo smoczyca
W ciąży jest? :→>

twister

ale IE to mógłbyś sobie darować i zainstalować jakąś normalną przeglądarkę ;p
W dobie robaków, trojanów i innego badziewia to prawie samobójstwo używać IE

Mort_Rainey

> Yasha o 2006-12-28 00:17:21 napisał:
>
> No, no, tylko nie bądźmy obsceniczni.
> P.S.
> Fajny smok
> Albo smoczyca
> W ciąży jest? :→>

Mam dość debilnch komenatrzy.chyba zaczn brac przykład z Yashy i nie bede tolerował wszystkiego :[

Dzieki…to jest smok w stylu Jacksona Pollocka:P

Do Twistera:
Mam jeszcze Firefoxa i Opere ale dziś akurat korzystałem z IE..i tyle.;]

zuczek

Po pierwsze nigdzie Pana Piotrusia nie oceniłem. jedyne co uczyniłem to prawe uwag odnośnie użytkowania z urządzenia zwanego komputerem. Gdzie pod OS-em Pan Piotruś ma uruchomione niepotrzebne programy jak i mało bezpieczne. A jeśli nawet ma uruchomiony program antywirusowy [mniemam ORYGINALNE oprogramowanie firmy Symantec], który zdaje się jest wyłączony. W takim przypadku nie widze potrzeby instalowania takiego oprogramowania. Młody człowiek od razu się bulwersuje w momencie, gdy druga strona stara się pokazać pewne luki w jego wiedzy. Miast wyciągnąć pewne wnioski zaczyna toczyć piane z pyska. Tracąc w ten sposób niepotrzebnie energię, którą może spróbować wykorzystać w bardziej konstruktywny sposób.

Pozdrawiam.

PS. Gratuluje talentu plastycznego Panie Piotrusiu. Proszę się poważnie zastanowić nad wyborem kierunku kształcenia. Możliwym jest by poszedł Pan na ASP.

twister

Sory ale napisałeś jakiś dziwny post o jakichś tam kolorkach.
Tak właściwie nikt nie wie o co ci chodzi więc się nie dziw.

Mort_Rainey

Przyjąłem twoje uwagi dotyczące pulitu,położenia ikonek i czegoś tam jeszcze chodz zbyt przyjaznie tego nie napisałeś.Kochac mnie nie musisz ale nie wyśmiewaj sie ze mnie bo nie uzywam tej przegladarki co ty.
Potem wyjechałeś mi z Dzieckiem Neo.I tu sie wkur***łem.Możesz ze mnie kpić ale nie musisz os razu mówić że jestem D.N.
Myśle sobie że może żuczuś ma zły dzień i podarowałem sobie komentarza.A ty wyjechałeś mi z tą kretką i tu przegiąłeś koleżko.Nie wiem czemu taki dzis agresywny jesteś i w sumie mam to w dupie (popatrz..brak kultury-100% dziecko Neoostrady)
Najpierw zanim coś napiszesz to sie zastanów,bo prowokujesz mnie a potem piszesz ze "tocze pijane z pyska"

Oprogramowanie mam oryginalne i zdaje mi sie ze jest włączone ale ty wiesz lepiej ..sorry…A jeszcze Sie chłopcze zdziwisz jak za 30 lat ludzie moje obrazy będa kupowac za 30 mln:P

Do twistera:Ludzie o większych pierdolach gadają na tym forum i jakoś nikt sie nie czepia.Chodzi o to że cała strona zmieniła kolor co niezbyt ładnie wygląda i oczekiwałem jakiejś fachowej pomocy.Jak ktoś nie ma checi zrozumieć to nie zrozumie;]
Zresztą,znajde jakies forum poza fdb i zobacze jak mnie potraktują,zapewne lepiej niz tu.;]

kubor

> piotr_nw o 2006-12-27 20:30:21 napisał:
>
> Kurcze..4 godziny męczyłem się z cholerną Neostradą ale już wszystko
> działa.Ale mniejsza z tym. FDB pozmieniało kolory!! zrobiło sie takie
> szarawe.Pewnie trzeba cos tam kliknąć w ustawieniach więc proszę kogoś
> doświadczonego’;p o pomoc.
> w sumie nic sie nie stało ale to jest wkurzające…
> oto skrin:http://img125.imageshack.us/my.php?image=fdbsieposzojesa5.jpg
> z Góry THX

Piotrku też tak miałem (biało i troszkę jasnego zółtego) ale zmieniłem monitor i już mam tak jak powinno być (szaro).

Mort_Rainey

Faktycznie..moze to wina monitora.bo jak mi ta neostrada przestała działać to pożadnie walnąłem w ekran:D
Dzieki:P

Do żuczka:Widzisz.Da sie normalnie odpisać,bez kpin i chamstwa.

zuczek

Piotrusiu OBY to było 30 mln i już pewnie Euro, ponieważ zdaje mi się ze złotówka za parę lat zniknie z naszych portfeli.
I życzę powodzenia.

PS. Kredki z tego co wiem są mało mobilne same w sobie. Staram się być człekiem domyślnym, wnioskuje więc że chodziło Ci o tą nieszczęsną karetkę.

PS. Oczywiście, że da się bez chamstwa. Ale czasem trzeba mocno dostać młotkiem, aby wlazło do łba. Inne metody czasem bywają nieskuteczne. A nie wnikając w szczegóły ja wale młotem. To było młotem.

Mort_Rainey

Widze że spóściłes z tonu to ja tez tak uczynie;] tylko nie sądziłem ze głupi post o kolory zamieni sie na coś takiego..zresztą..było mineło;]
Jest spoko i znów wszyscy sie kochają:*

Wodnica79

> piotr_nw o 2006-12-28 00:08:07 napisał:
>
> No własnie nie:D FDB jest w 100% białe:D

U mnie zawsze na FDB w prawie 100 % biała była tylko strona główna. Wszelkie fora już nie :-)

Yasha

> piotr_nw o 2006-12-28 00:23:38 napisał:
>
> Mam dość debilnch komenatrzy.chyba zaczn brac przykład z Yashy i nie bede
> tolerował wszystkiego :[

Tylko w sądzie na mnie się nie powołuj, bo to nie złagodzi wyroku ;-)

> Dzieki…to jest smok w stylu Jacksona Pollocka:P

Noo, Pollock to by namalował takiego smoka więcej przerobionego przez niszczarkę na bigos, ale coś w tym jest!

Yasha

> zuczek o 2006-12-28 01:07:05 napisał:
>

> PS. Kredki z tego co wiem są mało mobilne same w sobie. Staram się być
> człekiem domyślnym, wnioskuje więc że chodziło Ci o tą nieszczęsną
> karetkę.

LOL
Ale mnie rozbawiłeś z rana :-))))

Mort_Rainey

No i wszyscy są Hapi:)

zuczek

A forum jak było nadal nie jest białe ;] Czyli po staremu.

@Yasha
Cała przyjemność po mojej stronie.

Proszę czekać…