W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.
Witam mam problem z moim dvd ,zakupiłem 2 miesiące temu i teraz mi zawiesza sie na oryginalnych filmach pomiędzy scenami,tzn jak sie ma zacząć następna dvd zawiesza sie,i nie wiem co zrobić,bo na innych plikach np. muzyka i filmy innego formatu jest wszystko oki, myślę ze to wina softu ,i prosiłbym o wskazówki jak to zrobić,softa juz ściągnąłem .proszę o informacje z góry dziekuję. Pozdrawiam
Witam.
Sciągajac oficjany soft ze strony www.wiwa.info.pl masz do sciagniecia rowniez plik *.pdf. Pplik ma nazwe: Instrukcja prawidłowego wykonania aktualizacji oprogramowania ]; postepuj wg instrukcji i wszystko powinno byc ok.
Pozdrawiam
zajrzyj na … http://fdb.pl/tf7182/1
i oby pomogło,
a jeśli chodzi o wiwe, to po przeczytaniu zrozumiesz że ten typ tak ma
WIWA TO WIELKIE BADZIEWIE
i wszystko jasne
Problem z Wiwą polega na tym że starsze modele są nie do zdarcia natomiats nowe to gówniane gówna.. Mam teraz 128USB i ma mochotę wypierdzielić to górwno przez okno… Napierw zaczeło się zatrzymywac na filmach ale sobie poradziłem (pierdyknięcie DVD pod kątem 45 stopni z piąchy)… Chodziło 2 misięce a teraz przestało czytać płyty DVDRW a teraz po uruchomieniu DVDR pokazuje takąpixelozę że aż mną trzęsie (tym bardziej że po włózeniu do starej WIWY wszytsko działą jak w szwajcarskim zegarku. Do tego jeszcze trzeba dołożyć że jedynie DivX dobrze chodzą o ile można nazwać dobrze jak wczytuje płytę po parę minut a po uruchomieniu caly czas słychać takie piszczące bzykanie pierdzielonego zloma….. CO MNIE KUR….. PODKUSIŁO ŻEBY ZAUFAĆ WIWIE I SOBIE KUPIĆ DRUGĄ NOWSZĄ.. .:((((((((((((((((((((((
> Sciągajac oficjany soft ze strony www.wiwa.info.pl masz do sciagniecia rowniez
> plik *.pdf. Pplik ma nazwe: Instrukcja prawidłowego wykonania aktualizacji
> oprogramowania ]; postepuj wg instrukcji i wszystko powinno byc ok.
a co zrobićjak WIWA ma problemy z czytanie płyt i podczas czytania "upgrade" będzie miała problem… zgodnie z pdf-em zaciągniętym z instrukcją upgradowania oprogramowania koszt transportu i naprawy pokrywa klient (około 90, czyli niewiele mniej niż nowa)… po prostu jak mi się spierniczy to spuszczę ja z balkonu z 4 piętra i potem wkleję na forum parę fotek na zachętę dla innych… :(
Proszę czekać…