Jessica Stroup

Wiek
Data urodzenia
1986-10-23, Anderson, Karolina Południowa, USA
7,1
6
ocen
oceń
osobę
twoja
ocena
6,5
952
oceny z filmów
Zdjęcia 40
Filmografia
Aktorzy
Średnia
Twoja ocena
Rok
Iron Fist 6.1 2017
Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
Por. Sullivan
6.1 2016
90210
Erin Silver

Zobacz wszystkie 114 epizody »

6.9 2008-2013
Ted
Tracy
6.5 2012
Powrót do domu
Elizabeth Mitchum
5.7 2009
Bal maturalny
Claire
4.3 2008/I
Czysta krew 7.5 2008
Informers
Rachel
5.3 2008
Chirurdzy 8.0 2007
Te święta
Sandi
6.7 2007
Wzgórza mają oczy 2
Szer. Amber Johnson
5.7 2007
Southern Comfort
Lindy
2006/I
Poza kontrolą
Sara
2006/I
W pogoni za świtem
Ashley
2006
Pozostawiona w ciemności
Justine
2006
Krwiożercze wampiry
Eden
5.7 2005
Wiadomości 1

Najładniejsze (2 liga)

Pozostałe informacje dodaj informacje

Wzrost: 173 cm

Znana również jako:

  • Jessica Leigh Stroup (nazwisko rodowe)

Komentarze 1
i_darek1x

Opis & … – Jessica Stroup (ur. 26 października 1986 roku w Anderson, w stanie Karolina Południowa) – amerykańska aktorka i modelka. Grała między innymi w filmie "Wzgórza mają oczy 2". Teraz jest jedną z bohaterek serialu "90210".

Filmografia

Filmy fabularne

  • 2009: Informers – jako Rachel
  • 2008: Bal maturalny – jako Claire
  • 2008: Homecoming – jako Elizabeth Mitchum
  • 2007: Wzgórza mają oczy 2 – jako Szeregowy Amber Johnson
  • 2007: Te święta – jako Sandy Whitfield
  • 2006: Left in Darkness – jako Justine
  • 2006: Poza kontrolą – jako Sara
  • 2006: Pray for Morning – jako Ashley
  • 2006: Szkoła dla drani – jako Zona Eli’ego
  • 2006: Southern Comfort – jako Lindy
  • 2005: Krwiożercze wampiry – jako Eden

Seriale telewizyjne

  • 2008: 90210 – jako Erin "Silver" Silver
  • 2007: Żniwiarz – jako Cady
  • 2007: Czysta krew – jako Dziewczyna z bractwa studentek
  • 2005: Chirurdzy – jako Jillian Miller (gościnnie)
  • 2005: Zoey 101 – jako Dziewczyna (gościnnie)
  • 2004-2007: Nieidealna – jako Fredericka (gościnnie)

ciekawostki – Jessica Stroup

  • Ma starszego brata Dave’a.
  • Przyjaźni się z aktorką Brittany Snow. Zagrały razem w filmie 'Bal Maturalny'.
  • Ma 173 cm wzrostu.
  • W filmie 'Poza kontrolą' ma scenę, gdy całuje się z aktorką Heather Graham.
  • Miała zagrać Zoe w filmie "Koszmar kolejnego lata", ale musiała odrzucić rolę ze względu na konflikt terminów.
  • Karierę modelki zaczęła w wieku 15 lat.
  • Obecnie mieszka w Los Angeles.
  • Starała się o rolę w filmie 'April Fool's Day’.

Ta strona powstała dzięki ludziom takim jak Ty. Każdy zarejestrowany użytkownik ma możliwość uzupełniania informacji o osobie.
Poniżej przedstawiamy listę autorów dla tej osoby:

1
sciema
6 pkt.
2
jacks
6 pkt.
3
ferhin2
5 pkt.
4
agata
4 pkt.
5
tompawel
4 pkt.
6
Tomassh
3 pkt.
7
Anonimowy
2 pkt.
Więcej informacji

Proszę czekać…