FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Prison Break 4
illoone

Co myślicie na temat tego serialu – jeżeli to nie jest miejsce odpowiednie na tą dyskusję zapraszam na http://www.prisonbreak.net.pl

SisterMargot

Widziałam dwa pierwsze odcinki. Niby niczego nie brakuje. Szybkie tempo akcji, nieźle napisane dialogi, wytatuowany koleżka z uroczym krzywym uśmieszkiem… Ale jakoś mnie to wszystko nie zachwyciło. W każdym razie nie aż tak bardzo, jak się spodziewałam. Może dlatego, że niektóre zwroty akcji, jak np. śmierć biskupa albo molestowanie seksualne głównego bohatera przez zboczonego towarzysza niedoli trochę za łatwo było przewidzieć? No i na pewno nie pomogły te koszmarne reklamy, serwowane z częstotliwością, która woła o pomstę do nieba. Nie umiem wczuć się w nastrój, kiedy wiem, że w pełną napięcia scenę za moment wetnie się pani Dykiel z brudnym garnkiem albo inna szacowna dama, "warta" pudełeczka kremu do twarzy. Reasumując: jeśli obejrzę resztę PB, to na spokojnie, na DVD.

nathalie

Tutaj się zgadzam.. Reklamy przerywające film co 10min na 5min straszliwie psują klimat… Czasami zapominam co oglądałam…

Lucas_B

> SisterMargot o 2007-02-03 18:08:31 napisał:
>
> Widziałam dwa pierwsze odcinki.

Też widziałem tylko dwa pierwsze i jedno mnie zaskoczyło, a mianowicie bardzo dużo się wydażyło w tych dwóch odcinkach. Ciekawe co też przyniosą następne…

sarennka

Ja za to widzialam dwa najnowsze odcinki i wciaz jest tak samo, duzo sie dzieje. Bardzo duuuzo watkow, zwroty akcji. Jestem wielbicielka tego serialu :)

Proszę czekać…