ŚWIAT TV 85 nowy temat
szukaj Kategorie

Spędzamy 4 godzin dziennie przed telewizorem i tutaj możesz podzielić się swoimi uwagami na temat programów, które lubisz oglądać i podyskutować o wszystkim co związane z TV.

TV Polonia 3
Manna

Czy wsrod tych, ktorzy mieszkaja poza Polska jest jeszcze ktos, kto oglada telewizje Polonia ze strony http://www.tvpolonia.com/ ?
Jesli tak, to prosilabym dac jakis znak tutaj, albo na moim blogu, gdziekolwiek. Dzieki :)

Anita_Nowakowska

Ja ja mam normalnie i nie oglądam ;)

homerowa

Ja mieszkam poza Polska ale nie ogladam Tv Polonii przez internet, bo mam ja w telewizji na francuskiej kablowce NOOS. Za to poszukuje programow do mozliwosci ogladania innych programow przez internet, Polsat, TVN ale to chyba nie jest mozliwe ogladac wszystko na biezaco przez internet.

Bert

TV-pudło stało się dla mnie czymś w rodzaju gadającej papugi. Coś tam skrzeczy w kącie i widać jaskrawe plamy upierzenia, a człowiek zajmuje się obowiązkami domowymi, nie zwracając na to stworzenie większej uwagi. W końcu siedzi z nami w mieszkaniu tyle lat, cholera, nawet na spacer tego nie można wyprowadzić jak normalnego zwierzaka, typu pies. Kinoman nic sobie nie obejrzy, bo przecież nie będzie się katował setną powtórką czegoś tam. Najbardziej wkurza swoista stereofonia, czy nawet kwadrofonia, którą fundują nam włodarze telewizji publicznej. Najpierw film – powtarzany oczywiście do znudzenia wcześniej – leci w Kinie Polska, na drugi dzień w TV Polonia, a na trzeci w TV Kultura. Trzeba być aniołem,żeby się nie wściec( to nie ja, to Witkacy). Prywatni nadawcy, wietrzą tylko interes i uderzają w najniższe gusta, mnie taki Kuba Wojewódzki w roli "show mena"(w remizie widuje się lepszych) osobiście obraża. Trzeciorzędni aktorzy i zapomniani sportowcy tańczą i śpiewają, chociaż nie umieją – poza wyjątkami – a gawiedź ma ubaw. Nie trawię, nie trawię! Co gorsza, mój ulubiony kanał History, zaczyna uprawiać identyczne praktyki. Lecą powtórkami jak TVP, im też pewnie kasy brakuje. No cóż,pozostaje dvd, książka, net i znajomi.

Proszę czekać…