FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Chyba każdy zna jakieś bajki o robotach. Napiszcie jakie bajki wam sie podobały. 26
dynovixa

Pamietem z mojego dziecinstwa praktycznie tylko :
Generał Daimos
Transformers

dynovixa

Wypowiedz sie które bajki ci sie podobały a które nie.
Jeżeli ci sie podobały to co w nich takiego było.

Grzegorz_Borowiecki

ja znam tylko jedna bajke ;) ROBOTY ;)

Justynka

Moim zdaniemy to beznadziejny temat. Ile ty masz lat ze piszesz tu o bajkach :/
Przecież to żałosne!!! Więc wybacz

Odi

He Justynka masz racje temat jest zabawny. Ale uwagi od Ciebie sa nie na mniejscu. Bo kto jak nie Ty zalozyl "Git Rulezz" temat ’Co sie stało?"

Justynka

Ale widzisz ja to chciałam usunąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A że się nie dało nie moja wina :/ Więc bez zbędnych komentarzy

BigGiantHead

Heh, genialny tok myślenia. Wyrośliśmy, to zapomnijmy o tych czasach, bo to żałosne i wstyd! Justynka, wstydzisz się, że oglądałaś bajki w dzieciństwie? Gratuluję podejścia.

EDYCJA
No tak, zapomniałem napisać o bajkach :P. Pamiętam oczywiście Daimosa (nawet sweter z nim miałem :]) i jeszcze był taki duży jeżdżący pies na kółkach, nie pamiętam, jak to się nazywało…

Odi

> Justynka o 2006-06-25 13:15:57 napisał:
>
> Ale widzisz ja to chciałam usunąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A że się nie
> dało nie moja wina :/ Więc bez zbędnych komentarzy

Zatem idz za swoja rada, po co komentowals w tak glupi sposob?
Co do kreskowek z robotami Transformersi rzadzili, zawsze.

pietruch

> Justynka o 2006-06-25 13:01:58 napisał:
>
> Moim zdaniemy to beznadziejny temat. Ile ty masz lat ze piszesz tu o bajkach :/
> Przecież to żałosne!!! Więc wybacz

Żałosna jest twoja wypowiedź. Czy jest gdzieś napisane, że serwis jest tylko dla dorosłych? Nie! Więc każdy może się wypowiadać.

A odnośnie tematu, to lubiłem Daimosa i Yattaman (chyba tak się pisze) – tam walczyli robotami z bandą Drombo…

Milas

Generał Daimos najlepszy;)

Justynka

Czemu wy wszyscy jesteście tacy żałośni żadnych takich dennych bajeczek nie oglądałam. Mi nie chodzi o te same bajki lecz o to glupie pytanie co was w nich zaciekawilo…..itd itp

leprechan

ja podobnie jak pietruch lubilem yattaman’a :D

co do bajek. justynka rozbawilas mnie . ja non stop ogladam bajki typu anime i jest glupi, denny – wiem :D

nathalie

ja tez uwielbiałam yattaman’a i się tego nie wstydze ;p
jakbym gdzies teraz wypatrzyła ta kreskówkę to bym z przyjemnością obejrzała :D (tak z sentymentu) ;)

BigGiantHead

O nie! Wszyscy jesteśmy żałośni! To straszne! Chyba się rzucę z mostu, bo niegodny jestem stąpania po tej ziemi…

Justynka

Ale ty jesteś już kompletnym dnem

BigGiantHead

Dziękuję.

Odi

> Justynka o 2006-06-25 21:47:52 napisał:
>
> Ale ty jesteś już kompletnym dnem
To był komplement prawda?
Heh no i wez daj 14 latce komputer;P Justynka no "co sie stało"? Przyniesc srubokret?:P
A teraz powaznie. Droga Justynko już Ci wyjasnilem dlaczego słowa pogardy i oskrzenia padajace z Twoich ust sa nie na miejscu. Po co brniesz w to dalej? Teaz jeszcze wyzywasz. Pomysl prosze przez chwile, zastanow sie co znaczy słowo "załosny", a gdy znajdziesz juz je w slowniku, popatrz w lustereczko od make-upu.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Justynke a szczegolnie tych jej 'załosnych'

Justynka

Nikogo nie wyzywam! Wypowiedziałam sie tak jakżdy tu może to robić więc grzecznie mówie odczepcie się i żadne rady mi są nie potrzebne. Więc jak to mówiłam bez zbędnych komentarzy.

Justynka

Pisze to, aby sprawdzić w jak bezsensowny sposób będziecie się odgryzać, jak narazie mi się to udaje!!!

BigGiantHead

Czasami mam wrażenie, że internet powinien być zakazany poniżej pewnego wieku…

Kiedy będzie opcja "ignoruj użytkownika"? Ani słowa więcej z mojej strony.

Justynka

Pilnuj swojego wieku.

nathalie

> BigGiantHead o 2006-06-26 11:08:29 napisał:
>
> Czasami mam wrażenie, że internet powinien być zakazany poniżej pewnego wieku…

hehe o tym samym pomyślałam… ;]

Odi

> nathalie o 2006-06-26 14:14:34 napisał:
>
> hehe o tym samym pomyślałam… ;]

No ale na forum powinno byc cos takiego jak jest na niektorych. Podpisujac regulamin potwierdzasz ze masz wiecej niz 13 lat:P

Ronaldinho

Ja znam taką fajną leci teraz na fdb.pl, a nazywa się "carmin vs Ronaldinho".

dynovixa

Generalnie mi chodziło o bajki o robotach , a temat zrodził sie inny.
a co do Justynki – jeżeli cie drażni ten temat to niepisz w cale , znajdź sobie inny temat
Który jest na twoim poziomie i tam wypisuj swoje cenne uwagi.

srebrny

ja tam pamietam yatamana lecial na poloni 1 jak dobrze pamietam jeden odcinek z rana i nastepny po poludniu hehe

Justynka

hahahahaha

Proszę czekać…