Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.
Heh, genialny tok myślenia. Wyrośliśmy, to zapomnijmy o tych czasach, bo to żałosne i wstyd! Justynka, wstydzisz się, że oglądałaś bajki w dzieciństwie? Gratuluję podejścia.
EDYCJA
No tak, zapomniałem napisać o bajkach :P. Pamiętam oczywiście Daimosa (nawet sweter z nim miałem :]) i jeszcze był taki duży jeżdżący pies na kółkach, nie pamiętam, jak to się nazywało…
> Justynka o 2006-06-25 13:15:57 napisał:
>
> Ale widzisz ja to chciałam usunąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A że się nie
> dało nie moja wina :/ Więc bez zbędnych komentarzy
Zatem idz za swoja rada, po co komentowals w tak glupi sposob?
Co do kreskowek z robotami Transformersi rzadzili, zawsze.
> Justynka o 2006-06-25 13:01:58 napisał:
>
> Moim zdaniemy to beznadziejny temat. Ile ty masz lat ze piszesz tu o bajkach :/
> Przecież to żałosne!!! Więc wybacz
Żałosna jest twoja wypowiedź. Czy jest gdzieś napisane, że serwis jest tylko dla dorosłych? Nie! Więc każdy może się wypowiadać.
A odnośnie tematu, to lubiłem Daimosa i Yattaman (chyba tak się pisze) – tam walczyli robotami z bandą Drombo…
O nie! Wszyscy jesteśmy żałośni! To straszne! Chyba się rzucę z mostu, bo niegodny jestem stąpania po tej ziemi…
> Justynka o 2006-06-25 21:47:52 napisał:
>
> Ale ty jesteś już kompletnym dnem
To był komplement prawda?
Heh no i wez daj 14 latce komputer;P Justynka no "co sie stało"? Przyniesc srubokret?:P
A teraz powaznie. Droga Justynko już Ci wyjasnilem dlaczego słowa pogardy i oskrzenia padajace z Twoich ust sa nie na miejscu. Po co brniesz w to dalej? Teaz jeszcze wyzywasz. Pomysl prosze przez chwile, zastanow sie co znaczy słowo "załosny", a gdy znajdziesz juz je w slowniku, popatrz w lustereczko od make-upu.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Justynke a szczegolnie tych jej 'załosnych'
Czasami mam wrażenie, że internet powinien być zakazany poniżej pewnego wieku…
Kiedy będzie opcja "ignoruj użytkownika"? Ani słowa więcej z mojej strony.
Proszę czekać…