FDB.PL 1188 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Do Weryfikatorów 9
k4c5er

Chciałbym przeprosić a i zapewnić, że będę się starał żeby więcej się to już nie powtórzyło a dokładnie chodzi mi o to, że jakiś czas temu dodawałem "nowe filmy" i wiele z tych filmów zostało odrzuconych ze wezgledu, że nie zgadzał się rok, niepoprawny tytuł. To były bardzo "głupie" błędy przez moją nieuwagę. Uwagę mi zwrócił/a (nie bedę wymieniał uzytkownika) za co dziękuję. Teraz dodając filmy i nie tylko będą to robił z większą uwagą. Teraz mam "w trakcie weryfikacji" trochę obsady i nowych filmów przejrzałem je dziś sobie i popoprawiałem w nich to co było źle (nie było tego zbyt wiele "ALE BYŁO").

Założyłem ten temat by przeprosić weryfikatorów i wyjaśnić wszystko mam nadzieje, że nie będą mieli mi za złę :) pozdro

the_foe

brzmi to troche jak "samokrytyka" za czasow PRL ;)

srebrny

Jakos trzeba sie podlizac wrednym weryfikatorom hehe LOL its joke

k4c5er

> srebrny o 2006-07-10 19:34:58 napisał:
>
> Jakos trzeba sie podlizac wrednym weryfikatorom hehe LOL its joke

nie to podlizać poprostu chciałęm przeprosić i wyjaśnić wszystko !!!!

srebrny

k4c5er oczywiscie to byl zart nie przejmuj sie w moemenci kiedy to pisz jestem ostaro zalany hehe

Pozdrawiam

srebrny

k4c5er

heh :) no przecież wiem że to żart luz

Arteq

Srebrny. Zauważyłem u Ciebie okropną rzecz! Ty jesteś… jak to nazwać…. weryfikatorofobem !!! ^
Tylko jeździsz po nas i jeździsz… A chcesz (a raczej chyba chciałeś) do nas dołączć :P Należysz do jakiegoś klubu sado-maso czy jak?
^

Anonimowy

> Arteq o 2006-07-10 20:55:59 napisał:
>
> Srebrny. Zauważyłem u Ciebie okropną rzecz! Ty jesteś… jak to nazwać….
> weryfikatorofobem !!! ^
> Tylko jeździsz po nas i jeździsz… A chcesz (a raczej chyba chciałeś) do
> nas dołączć :P Należysz do jakiegoś klubu sado-maso czy jak?
> ^

Srebny przestań jeżdzić po weryfikatorkach, zostaw troche dla innych :)

Yasha

ja też chciałam przeprosic za zbytnie obciążanie weryfikatorów praca.
Za duzo nowych filmów, obsad i opisów.
Teraz jest mniej o jakieś 3/4, a w ogóle sobie pojade :)))
(znaczy za miasto)

Aseq

Wyluzowac, nikt nie ma nikogo za co przepraszac :) Pozdrawiam was i nie zapominajcie ze mamy wakacje :)

Proszę czekać…