Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
A ja sobie w faq wyczytałem ,że żeby zostać werem to trzeba troszkę pkt uzbierac a tu patrzę w awerwm został ktoś kto jeszcze nic nie dodał,to chyba nie jest jakiś zwykły user????
Pozdr
no faktycznie to nadaje się do archiwum x,ale ja uważam ze to jest coś w stylu filmów davida lyncha,wszyscy sie podniecają ale nikt nie wie o co chodz…ale o co chodzi???
wy coś wiecie i tymi zartami sie tak tylko maskujecie…:))
Kurdea,ale ktos kompetentny mógłby odpowiedzieć dlaczego werem został ktoś taki.czy on może jest szefem szefów szefów na fdb.pl czy co???
Ppzdr
> piotr_nw o 2006-07-13 00:16:14 napisał:
>
> Kurdea,ale ktos kompetentny mógłby odpowiedzieć dlaczego werem został ktoś
> taki.czy on może jest szefem szefów szefów na fdb.pl czy co???
> POzdr:)
Jak sama nazwa wskazuje jest to weryfikator testowy. Niedługo pewnie zostanie usunięty…
mam tylko nadzieję, że nie zostaje się "karnie" weryfikatorem, jeśli przekroczy sie pewną pulę punktów :-P
karnie to ja wolę do więzienia iść o zaostrzonym rygorze, np odcięciem dostępu do netu :))))
(pod warunkiem, że wolfie będzie obok w celi i będzie mi umilał zycie anegdotami w forum fdb)
> pietruch o 2006-07-13 02:24:23 napisał:
>
> Jak sama nazwa wskazuje jest to weryfikator testowy. Niedługo pewnie zostanie
> usunięty…
Niedługo zostanie usunięty tak? Napisane w lipcu, a tu już grudzień… A "test" jak był tak jest. Nie żeby mi przeszkadzał. Jak dla mnie to można go wogóle nie usuwać. Niech sobie żyje…:]
> Lucas B o 2006-12-12 17:23:49 napisał:
>
> Niedługo zostanie usunięty tak? Napisane w lipcu, a tu już grudzień… A
> "test" jak był tak jest. Nie żeby mi przeszkadzał. Jak dla mnie to można go
> wogóle nie usuwać. Niech sobie żyje…:]
Weryfikator "test" to zakamuflowana wyrocznia weryfikatorów FDB… ona nigdy nie zniknie… ;]
// to jak, chcesz czerwoną pigułkę czy niebieską…? ;) hihihi
pozdr :)
Proszę czekać…