FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Nowy wer!! 14
Mort_Rainey

A ja sobie w faq wyczytałem ,że żeby zostać werem to trzeba troszkę pkt uzbierac a tu patrzę w awerwm został ktoś kto jeszcze nic nie dodał,to chyba nie jest jakiś zwykły user????

Pozdr

carmin

chodzi Ci pewnie o wera"test" :)

Mort_Rainey

właśnie o niego….:)

Pozdr.

carmin

pewnie jakies uklady ma :PPPP

Mort_Rainey

też tak myśle…:)

????????o co chodzi z tym testem?????

Pozdr

Spinnaker

> piotr_nw o 2006-07-12 22:04:49 napisał:
>
> ????????o co chodzi z tym testem?????
> Pozdr

To jest sprawa z Archiwum X… :]

carmin

"test" testuje nowe funkcje systemu :)

Mort_Rainey

no faktycznie to nadaje się do archiwum x,ale ja uważam ze to jest coś w stylu filmów davida lyncha,wszyscy sie podniecają ale nikt nie wie o co chodz…ale o co chodzi???

wy coś wiecie i tymi zartami sie tak tylko maskujecie…:))

Kurdea,ale ktos kompetentny mógłby odpowiedzieć dlaczego werem został ktoś taki.czy on może jest szefem szefów szefów na fdb.pl czy co???

Ppzdr

pietruch

> piotr_nw o 2006-07-13 00:16:14 napisał:
>
> Kurdea,ale ktos kompetentny mógłby odpowiedzieć dlaczego werem został ktoś
> taki.czy on może jest szefem szefów szefów na fdb.pl czy co???
> POzdr:)

Jak sama nazwa wskazuje jest to weryfikator testowy. Niedługo pewnie zostanie usunięty…

Mort_Rainey

Weryfikator testowy?to znaczy że on jest na próbę czy co?

Pozdr

zuczek

Nie jest na probe to jest najczesciej standard tworzenie urzytkownika o loginie TEST na potrzeby testowania nowych funkcji na forach itp. Nie ma sie czym martwić Panie Piotrze.

dzorcz

The Truth is Out There
:D

Yasha

mam tylko nadzieję, że nie zostaje się "karnie" weryfikatorem, jeśli przekroczy sie pewną pulę punktów :-P
karnie to ja wolę do więzienia iść o zaostrzonym rygorze, np odcięciem dostępu do netu :))))

(pod warunkiem, że wolfie będzie obok w celi i będzie mi umilał zycie anegdotami w forum fdb)

Lucas_B

> pietruch o 2006-07-13 02:24:23 napisał:
>
> Jak sama nazwa wskazuje jest to weryfikator testowy. Niedługo pewnie zostanie
> usunięty…

Niedługo zostanie usunięty tak? Napisane w lipcu, a tu już grudzień… A "test" jak był tak jest. Nie żeby mi przeszkadzał. Jak dla mnie to można go wogóle nie usuwać. Niech sobie żyje…:]

Spinnaker

> Lucas B o 2006-12-12 17:23:49 napisał:
>
> Niedługo zostanie usunięty tak? Napisane w lipcu, a tu już grudzień… A
> "test" jak był tak jest. Nie żeby mi przeszkadzał. Jak dla mnie to można go
> wogóle nie usuwać. Niech sobie żyje…:]

Weryfikator "test" to zakamuflowana wyrocznia weryfikatorów FDB… ona nigdy nie zniknie… ;]

// to jak, chcesz czerwoną pigułkę czy niebieską…? ;) hihihi

pozdr :)

Proszę czekać…