W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.
Zauwazyłem ,że ten model ma zle zrobiony soft mam soft Vero 080 : 0202 i jedyna jego wadą jest to że PRO LOGIC w DIVX jest nie na wszystkie głosniki tylko zwyczjane stereo na przód jest podawane brak tyłu choć gdy sprawdzałem na testowym sygnale jest wszystko ok jadnak kiedy wrzuce płytę DVD z DIVXem zanika przy DVD wszystko gra ok…więc co robić prosić tylko o poleprszenei softu …ktoś tak ma ?
POZDRÓÓFKA
ten model ma ogolnie mocno niedopracowany soft :( glowna wada to wlasnie brak zamiany dzwieku 2.0 na 5.1 w divixach nawet jezeliu dixix ma dzwiek w ac3 to graja tylko 2 glosniki :(
druga wada to ciagle wlaczajoce sie niebieskie tlo przy napisach ustawionych na male
a trzeci to pionowe paski psujace troche w porownaniu z 238b obraz w filmach kodowanych w divx przy xvidach jest wszystko ok :(
pisalem juz w tej sprawie do proabitu ale jak zwykle bez odpowiedzi
w przyszlym tygodniu jade osobiscie sie dowiedziec do serwisu
wiec jak bys uzyskal jakis soft lub cuś to daj znać emialem lub na grupe :) POZDRÓFFKA
Proszę czekać…