HYDE PARK 614 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

reklamy. 12
leprechan

no i serwis zaczal reklamowac. zaczelo sie od operatora, jak wam sie to podoba?

Grzegorz_Derebecki

> leprechan o 2006-07-19 10:58:43 napisał:
>
> no i serwis zaczal reklamowac. zaczelo sie od operatora, jak wam sie to podoba?

ja mysle, ze dobrze będzie jak reklamowane będą filmy które będą wydawane – narazie jest co jest :P
Jeszcze musze pomyslec o przeniesieniu reklamy by lepiej komponowała się ze stroną.

Pozdrawiam.

pietruch

Mi to nie przeszkadza. Żeby serwis istniał, musi zarabiać a przecież najłatwiej zarobić na reklamie…

srebrny

smiesznie ten banner wyglada hehe

srebrny

Grezsiu a gdzie zniknol whiskas bo ja wczoraj juz widzialem tu reklame whiskasa hehe

the_foe

nie widze zadnych reklam – musza chyba byc we flashu. Nie uznaje flasha.

sciema

Dokładnie te reklamy we flashu niszcza strony! Najgorzej jest z tym w portalach. Mam nadzieje ze na tej stronce nigdy cos takiego sie nie pojawi.

Ronaldinho

Wczoraj był Whiskas, dzisiaj widziałem Plus Gsm, coś jeszcze jest??

Grzegorz_Derebecki

> sciema o 2006-07-19 12:38:18 napisał:
>
> Dokładnie te reklamy we flashu niszcza strony! Najgorzej jest z tym w
> portalach. Mam nadzieje ze na tej stronce nigdy cos takiego sie nie pojawi.

Dzięki reklamą takie strony jak ta mogą funkcjonować, pozwalają organizować konkursy z atrakcyjnymi nagrodami, uatrakcyjniać content strony (nieżadko trzeba za niego płacić). To tak jak w telewizji – która bez reklam nie miała by racji bytu :)

Pozdrawiam.

sciema

Miałem na myśli reklamy typu flash, okna typu pop-up jeszcze mozna przezyc. ;)

Grzegorz_Derebecki

> sciema o 2006-07-19 15:09:25 napisał:
>
> Miałem na myśli reklamy typu flash, okna typu pop-up jeszcze mozna przezyc. ;)

Ale teraz do reklam używa się wyłącznie flasha :) Bardzo mały procent reklam jest robiony w innym formacie.
Chyba, że masz na mysli topLayer reklamy (czyli te nad tekstem) one faktycznie sa denerwujące ale zawsze mają przycisk zamknięcia.

Pozdrawiam.

srebrny

Najlepjej niech sie oglasza jakas agnecja towarzyska w nagorda za dodawanie tresci bedzie tydzien z wybrana dziewczyna hehe

pietruch

> srebrny o 2006-07-19 17:08:58 napisał:
>
> Najlepjej niech sie oglasza jakas agnecja towarzyska w nagorda za dodawanie
> tresci bedzie tydzien z wybrana dziewczyna hehe

Albo chociaż "3 godzina gratis"… :D

Proszę czekać…