FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Blogi! 2
Arteq

Hmmm… Przydałoby się coś takiego jak możliwość komentowania na blogach i zakładania własnych tematów. Bo jak na razie to tam w sumie nic nie ma. Nie chodzi mi o to, że tak byłoby przyjemniej, ale już zaczynają się pojawiać problemy. Że ten tamtemu czegoś nie przyjął itp., takie rzeczy powinno załatwiać się na blogach weryfikatora, a w tej sytuacji jedynym miejscem do skomunikowania się z nim jest forum. Może powstać przez to niemały śmietnik.
Proszę aby ta opcja znalazła się na pierwszym miejscu w waszym zeszyciku "do zrobienia" :)
Poza tym korzystając z tego, że założyłem nowy temat mam pytanie dotyczące weryfikacji. Natrafiłem na pewien film. Na filmwebie jest, ale tam taki śmietnik, ze dodaje się wiele tytułów, które nigdy nie powstały. I tak ów obraz na FW jest, ale na IMDB go np nie ma. Tak naprawdę to prawie wcale na temat tego filmu nic nie wiadomo. Wydaje mi się, że takich produkcji, które powstaną za dwa lata, albo wiadomo na ich temat tylko tyle, że będzie je reżyserował taki i taki pan, nie powinno się dodawać. Niemniej jednak chciałbym wiedzieć co góra na ten temat. Mój pierwszy dzień weryfikowania, więc nie znam jeszcze takich szczególnych sytuacji :)
Aha – No i miło by było także jakby ilość punktów jakie posiada użytkownik była pokazana na blogu. Poza tym weryfikatorzy też powinni dostawać jakieś punkty. Trzeba mieć w końcu z tego jakąś satysfakcję :)

Grzegorz_Derebecki

> Arteq o 2006-04-20 17:57:48 napisał:
>
> Hmmm… Przydałoby się coś takiego jak możliwość komentowania na blogach i
> zakładania własnych tematów. Bo jak na razie to tam w sumie nic nie ma. Nie
> chodzi mi o to, że tak byłoby przyjemniej, ale już zaczynają się pojawiać
> problemy. Że ten tamtemu czegoś nie przyjął itp., takie rzeczy powinno
> załatwiać się na blogach weryfikatora, a w tej sytuacji jedynym miejscem do
> skomunikowania się z nim jest forum. Może powstać przez to niemały
> śmietnik.
> Proszę aby ta opcja znalazła się na pierwszym miejscu w waszym zeszyciku "do
> zrobienia" :)

Jest w moich planach!
Narazie na forum trzeba te sprawy załatwiać.

> Poza tym korzystając z tego, że założyłem nowy temat mam pytanie dotyczące
> weryfikacji. Natrafiłem na pewien film. Na filmwebie jest, ale tam taki
> śmietnik, ze dodaje się wiele tytułów, które nigdy nie powstały. I tak
> ów obraz na FW jest, ale na IMDB go np nie ma. Tak naprawdę to prawie wcale
> na temat tego filmu nic nie wiadomo. Wydaje mi się, że takich produkcji,
> które powstaną za dwa lata, albo wiadomo na ich temat tylko tyle, że będzie
> je reżyserował taki i taki pan, nie powinno się dodawać. Niemniej jednak
> chciałbym wiedzieć co góra na ten temat. Mój pierwszy dzień weryfikowania,
> więc nie znam jeszcze takich szczególnych sytuacji :)

napewno najbardziej wiarygodnej wiadomości udzieli Ci Anita Nowakowska :)
jako, że jest dość zapracowana i mało na forum zagląda napisz do niej na anita.nowakowska@imdb.pl :)

> Aha – No i miło by było także jakby ilość punktów jakie posiada
> użytkownik była pokazana na blogu. Poza tym weryfikatorzy też powinni
> dostawać jakieś punkty. Trzeba mieć w końcu z tego jakąś satysfakcję :)

Tak weryfikatorzy dostaja punkty :) już teraz są one zliczane narazie szczegółów nie zdradzę :)

Proszę przy tym o cierpliwość budujmy bazę i rozwijajmy funkcjonalność strony, nie wszystko można zrobić w 1 dzień :)

Arteq

Oczywiście. Dziękuję za informację. Nie popędzam, ale naprawdę, wygląda na to, że blogi to sprawa priorytetowa :)

Proszę czekać…