FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Elizabethtown 7
Elektra

Czekałam na ten film bardzo długo, myślałam że będzie fajny, a tu wielkie rozczarowanie. Film okazał się beznadziejnie nudny i wszystko praktycznie kręciło się wokół pogrzebu. Stanowczo nie polecam, szkoda czasu na to badziewie.

milosz44

Zgadzam się , miało być coś ala Garden State a to SHIT !!!

maciek

Skończyłem oglądać w połowie, ot co…

Dawid

Film przecietny, ale muzyka mi się podobała :)

Adian

Może dlatego że nastawiliście się na typowe amerykańskie romansidło?
Mi się film w swej nicości właśnie podobał. Wszystko zależy od nastawienia. Był w nim dramat, komedia, czarna komedia, dobra muzyka i ta inność. Polecam na wieczór z dziewczyną.

opatrznik

Oglądałem to z kobietom i jej sie podobał.. ja usypiałem od połowy ale nie mam złego zdania o filmie.

Anita_Nowakowska

Film uważam za dobry, może przy drugim razie bądź oglądania go wcześniej niż o północy byłby bardzo dobry (drugi raz nie było mi dane go obejrzeć).

Rzeczywiście zaczęło się na pogrzebie, ale był on tylko powodem do pokazania sedna sprawy. Relacje między społęczeństwem amerykańskim, różnice życia w malej miejscowości a metropolii, gdzie wszyscy są z tobą tylko gdy odnosisz sukces… i nietypowy romans.

Ciekawa gra na uczuciach widza… Claire przy pierwszym spotkaniu zraża do siebie. Przychodzi na myśl tylko "cóż za natrętne babsko" (a taka fajna była w Spidermanie ;)). Przy pierwszym telefonie już ją lubimy. Dalej poznajemy jej dramat – bycia na zastępstwo itd.

Nie powiem… przez pierwsze kilkanaście minut czekałam kiedy się "to" skończy, póżniej cieszyłam się, że nie wyłączyłam telewizora, bo warto było poczekać.

A co do muzyki… niesamowita. Zwłaszcza podczas podróży do domu :) Aż porywa aby także wybrać się w taką podróż.

Pozdrawiam :)

agnieszka645

a masz moze napisy do tego filmu??jakby co moj mail to agnieszka645@o2.pl z gory dzieki

Proszę czekać…