KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

Problem z napisami. 4
Tomassh

Czasem, gdy mam sciagniety film – oczywiscie legalnie ;] i dobiore do niego napisy, ktore maja ta sama nazwe co on, to wyskakuje mi blad i nie moge odtworzyc filmu. Ale gdy juz zmienie nazwe napisow to wszytsko gra (wtedy wybieram napisy recznie). Nie przeszkadzaloby mi to, gdybym nie chcial nagrac danego filmu na plyte, bo wtedy ponownie wyskakuje blad i nie moge go przegrac (a DVD nie chwyci napisow, jesli nie beda mialy tej samej nazwy co film).

Czy cos z tym mozna zrobic?

Lucas_B

Oczywiście! Można ściągać filmy z polskim lektorem :)

Elros

> Tomassh o 2007-08-27 13:57:30 napisał:
>
> Czasem, gdy mam sciagniety film – oczywiscie legalnie ;] i dobiore do niego
> napisy, ktore maja ta sama nazwe co on, to wyskakuje mi blad i nie moge
> odtworzyc filmu. Ale gdy juz zmienie nazwe napisow to wszytsko gra (wtedy
> wybieram napisy recznie). Nie przeszkadzaloby mi to, gdybym nie chcial nagrac
> danego filmu na plyte, bo wtedy ponownie wyskakuje blad i nie moge go przegrac
> (a DVD nie chwyci napisow, jesli nie beda mialy tej samej nazwy co film).
> Czy cos z tym mozna zrobic?

Hmm, spróbuj może programem Napiprojekt ściągnąć napisy, a potem odtworzyć. Jeżeli znowu się to pojawi – no cóż, nie ma chyba rady, chyba, że znalazłbyś jakieś kodeki. Z nagrywaniem się nie spiesz – można nawet przy takiej próbie zmarnować kilkadziesiąt cedeków :)

Tomassh

No nie mowcie, ze nigdy nie mieliscie takiego problemu? Moze to przez moj program do odtwarzania filmow, uzywam All Playera… Napiprojekta uzywam, gdy "uzywalem" napisy.org bylo to samo, a w kodeki sie nie bede bawil, bo sie nie znam :P

majak01

można kupić dvd, w którym nazwa napisów nie musi być identyczna z nazwą filmu :P

Proszę czekać…