Filmy często niezauważane przez zjadaczy chleba, a jakże ciekawe i rozwijające. Rzeczy dobre i mające wpływ na nasze życie nie muszą być drogie.

IRON ANGELS 2 !!!!! 2
SHINGO

Witam mam ogromną prośbę do WAS otóż poszukuję już od dłuższego czasu filmu pt.ŻELAZNE ANIOŁY 2 na nośniku dvd lub w bardzo dobrej jakości na vhs.Będę ogromnie wdzięczny za jaką kolwiek informację lub pomoc w zdobyciu tego filmu.Kupiłem vhs z likwidowanej wypożyczalni video i aż się płakać chce poprostu koszmar jest w tak opłakanym stanie.Już może być nawet bez polskiego lektora to poprostu z kasety już mam zgraną polską ścieżkę tylko ją trzeba udźwiękowić , odfiltrować odpowiednio i podłożyć zamiast oryginalnej i będzie OK.Może ktoś z WAS miałby wszystkie 3 części tego filmu byłoby extra no ale aż tyle to niewymagam najbardziej jak już wsp.zależy mi na części 2 bo tam według mnie są najlepiej walki nakręcone pod względem autentycznym i ujęć w zwolnionym tempie oczywiście chodzi mi o choreografię walk.Podaję jeszcze namiary kto grał i był reżyserem filmu bo wiadomo niejednemu psu burek.Główni aktorzy to:Alex Fong , Moon Lee , Elaine Liu , Karinna Andrews , Nathan Chan , Gary Sui , Yuen Tak reżyserem filmu jest Teresa Woo.Podaję ewentualnie link do stronki aby ktoś z forumowiczów mógł fragment walki obejrzeć sobie właśnie z 2 części oto on:http://pl.youtube.com/watch?v=QphHyOQXFxM pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.Posiada może ktoś z forumowiczów na nośnikach dvd filmy karate???!!Wiem że ciężko je zdobyć o ile są dostępne u nas bo jak narazie to albo dystrybutorzy któży wypuszczali je na vhs już nieistnieją lub co gorsza niekwapią się zbytnio aby je wznowić w postaci nośnika dvd ale może komuś gdzieś udało się taki film zdobyć na dvd np.z jakąś gazetką to prosiłbym o tytuły.Będę wdzięczy za informację.

ramzes2202

Witaj, tak sie składa, że posiadam film "Iron Angels 2" z dvd :D, ale niestety z hiszpańskim lektorem:( i szukam właśnie napisów…masz może albo wiesz skąd mogę je ściągnąć??? Jesli zalezy Ci na takiej wersji filmu jaką Ja mam to napisz do Mnie: licealista@tlen.pl w liście napisz swoj adres to nagram Ci płyte z filmem i wyśle. Wiem co to znaczy kochać ten film… Pozdrawiam.

Elros

> ramzes2202 o 2007-12-20 22:53:25 napisał:
>
> Witaj, tak sie składa, że posiadam film "Iron Angels 2" z dvd :D, ale niestety
> z hiszpańskim lektorem:( i szukam właśnie napisów…masz może albo wiesz
> skąd mogę je ściągnąć??? Jesli zalezy Ci na takiej wersji filmu jaką Ja
> mam to napisz do Mnie: licealista@tlen.pl w liście napisz swoj adres to nagram
> Ci płyte z filmem i wyśle. Wiem co to znaczy kochać ten film… Pozdrawiam.

Spróbuj napisy dobrać Napiprojektem, wpisz w Google.pl

Proszę czekać…