Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Używam Opery 9.23 i mam problem tego typu: widzę ilość odpowiedzi na dany temat (przykładowo 5), ale po kliknięciu na niego, wyświetlają się 3-4 (czyli bez tych niedawno dodanych). Ponowne zalogowanie nic nie daje. Zresztą mam też tak, że loguje się i wszystko jest w porządku, ale gdy wchodzę w moje fdb i zaglądam do tematu, to zostaję automatycznie wylogowany. Czy ktoś ma podobną sytuację? Jakieś pomysły? Dodam, że usunięcie ciasteczek nic nie dało, a z kolei na IE wszystko działa poprawnie.
ja mam 1 pomysł : mozilla firefox…….uzywam odkąd mam internet…..żadnych problemow , szybko chodzi , duza ilosc fajnych dodatkow (szeroka mozliwosc customizacji i dostosowania do wlasnych potrzeb) , blokuje praktycznie wszystkie te wyskakujace okienka reklamowe……jak narazie same plusy i żadnych minusow…polecam
jak zdecydujesz sie na pozostawienie opery to odinstaluj opere ,pozniej uzyj najlepiej programu ccleaner do wywalenia opery z rejestru , i pozbycia sie pozostalych niepotrzebnych plikow po operze (prosty w obsludze) i zainstaluj od nowa (to powinno rozwiazac problem) , jak to nie pomoze to przeskanuj kompa jakims antywirem , najlepiej jeszcze spybotem i jak to nie pomoze to firefox…….i jak bedziesz odinstalowywal i instalowal od nowa to koniecznie uzyj ccleaner – ten sposob jest w sumie 100% skuteczny w rozwiazywaniu takich problemow i trwa gora 5 min, no chyba ze masz jakiegos virusika
> HawkEye o 2007-12-09 13:49:33 napisał:
>
> Używam Opery 9.23 i mam problem tego typu: widzę ilość odpowiedzi na dany
> temat (przykładowo 5), ale po kliknięciu na niego, wyświetlają się 3-4
> (czyli bez tych niedawno dodanych). Ponowne zalogowanie nic nie daje. Zresztą
> mam też tak, że loguje się i wszystko jest w porządku, ale gdy wchodzę w
> moje fdb i zaglądam do tematu, to zostaję automatycznie wylogowany. Czy ktoś
> ma podobną sytuację? Jakieś pomysły? Dodam, że usunięcie ciasteczek nic
> nie dało, a z kolei na IE wszystko działa poprawnie.
Opera ma to do siebie, że lubi trzymać stronę w pamięci :)
Spróboj zmienić ustawienia w : Preferencje → Historia
i tutaj zmień: Sprawdzaj dokumenty: Zawsze.
PS. zawsze powinno zadziałać – nawet bez zmienienia powyższych opcji, przeładowanie strony (ponowne wpisanie adresu nie jest równoznaczne z przeładowaniem!) za pomocą ikonki przeładowania bądź klawisza F5
> Grzegorz Derebecki o 2007-12-09 14:40:17 napisał:
>
> Opera ma to do siebie, że lubi trzymać stronę w pamięci :)
> Spróboj zmienić ustawienia w : Preferencje → Historia
> i tutaj zmień: Sprawdzaj dokumenty: Zawsze.
> PS. zawsze powinno zadziałać – nawet bez zmienienia powyższych opcji,
> przeładowanie strony (ponowne wpisanie adresu nie jest równoznaczne z
> przeładowaniem!) za pomocą ikonki przeładowania bądź klawisza F5
a moze i tak…niegdy opery nie mialem i z takim problemem sie nie spotkalem
> Grzegorz Derebecki o 2007-12-09 14:40:17 napisał:
>
> Opera ma to do siebie, że lubi trzymać stronę w pamięci :)
> Spróboj zmienić ustawienia w : Preferencje → Historia
> i tutaj zmień: Sprawdzaj dokumenty: Zawsze.
> PS. zawsze powinno zadziałać – nawet bez zmienienia powyższych opcji,
> przeładowanie strony (ponowne wpisanie adresu nie jest równoznaczne z
> przeładowaniem!) za pomocą ikonki przeładowania bądź klawisza F5
Opcja z F5 pomogła :) Wielkie dzięki (takie proste, a na to nie wpadłem). Na wszelki wypadek zmieniłem też ustawienia, o których pisałeś. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie w porządku.
Proszę czekać…