Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Musze odkopać swój stary temat i ponowić pytanie, czy jest możliwość nie otrzymywania e-meli od fdb??
Spamujecie mi tylko pocztę, nie mogę w spokoju dodać treści, ani zabrać głosu na forum, aby nie otrzymać kilku meili, zostawcie biednego wolfiego w spokoju, mi zdecydowanie wystarczy spam odnośnie przedłużenia penisa i zakupu viagry.
> wolfie o 2008-09-06 20:59 napisał:
> Musze odkopać swój stary temat i ponowić pytanie, czy jest możliwość nie
> otrzymywania e-meli od fdb??
> Spamujecie mi tylko pocztę, nie mogę w spokoju dodać treści, ani zabrać głosu na
> forum, aby nie otrzymać kilku meili, zostawcie biednego wolfiego w spokoju, mi
> zdecydowanie wystarczy spam odnośnie przedłużenia penisa i zakupu viagry.
Też bym wyłączył sobie tę opcję "wolfie odpowiedział.." :D
chwilowo nie mam kiedy tego zaimplementować ale dopisałem to do TODO i na pewno to zrobię. Jednak może to trochę potrwać :P
PS. Powiadamianie o treściach jest wysyłane maksymalnie 1 raz dziennie więc akurat o to nie powinnieneś wolfie narzekać :P
> Grzegorz Derebecki o 2008-09-06 23:02 napisał:
> PS. Powiadamianie o treściach jest wysyłane maksymalnie 1 raz dziennie więc
> akurat o to nie powinnieneś wolfie narzekać :P
Ostatnio zacząłem dodawać do portalu i rzadko kiedy was chwale, ale te raporty to świetna sprawa, są naprawdę ładnie zrobione
No ale wróćmy do tematu głównego, czyli spamu, czy wy się do licha na mnie mścicie?, cz jak:
to kara?, zemsta?, junepol raz odpowiedział, a ja dostałem z kilkanaście meli.
> junepol o 2008-09-18 14:02 napisał:
> Sorki, ale miałAM (kobita) ;-) problemy z dodaniem zdjęc i co chwilę kasowałam
> posty, więc pewnie to jest powodem tylu raportów. Wybacz ;-)
Ok, nic się nie stało, ja tez przepraszam za nie rozpoznanie płci, ale zmylił mnie twój nick i zdjęcie w profilu.
Proszę czekać…