HYDE PARK 614 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Napisy.info 7
Trikster

Co jakiś czas śledzę poczynania tego portalu i coraz częściej mam wrażenie, że ktoś tam ma jakieś zaburzenia… No żal

Elros

Pobieram napisy przez program, mniej stresów. Nie wiem jaki jest dokładny Twój problem czy opinia na temat tego serwisu, ale zakładam, że z winy tamtych adminów?

Trikster

ja nie pobieram stamtąd napisów, jedynie czytam te dyrdymałki, co wypisują ;) adminów ani z imienia ani z nazwiska nie znam ;)… O co mi chodzi… o te bzdurki, co sobie wypisują, raz mówią to, raz coś innego, wymieniają imiona, nazwiska, że niby cud miód i orzeszki, a większość nazwisk nie kojarzy… Jakby nie wiedzieli co pisać, a co najgorsze, co zrobić z całym portalem ;/

morda64

Byłem przed chwilą na napisy.info, udostępniają je. Ale jak znam życie to pewnie niedługo to potrwa.

Trikster

zmieniają decyzję co 5 minut, więc się nie przyzwyczajaj ;)

mysza_007

ja tam tylko wchodzę żeby zobaczyć do jakich filmów wyszły ostatnio napisy…sprawdzam film jak coś (na portalach itp.) no i wtedy go ewentualnie ściągam..ostatni się dowiedziałem tak w ogóle , że ściąganie filmów wcale nie jest nielegalne tylko czerpanie korzyści z tego , że się ściąga/rozprowadza…..sprawę może mi wytoczyć tylko dystrybutor w trybie cywilnym…….głowy nie dam , że tak jest bo wyczytałem to na necie gdzieś……..podobno prawo jest baaaardzo niejednoznaczne w tej materii….

Trikster

własnie o tym piszę ;)

morda64

Ja to lubię czytać posty Szklarskiego, mam totalny ubaw. A jego cytat – '’ …tak, forum będzie istniało tylko nie będzie można na nim postów pisać ’' to chyba przejdzie do historii internetu :)

Proszę czekać…