Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Witam moj stary nick na fdb.pl to srebrny niestety dzisiaj moje konto zostalo zablokowane na poczatku nie wiedzialem dlaczego ale w ciagu godziny dowiedzialem sie o co chodzi a wiec na ircu zerwalem znajomosc z jedna osoba ktora ma konto na fdb.pl i status redaktora nie bede podawal nicka bo niechce wojny ale tak sie sklada ze ta osoba zna kogos z gory z fdb.pl i od dzisiaj nie moge korzystac z tego serwisu ze wzgledu na to ze dostalem bana na ip napisalem email na info@fdb.pl lecz nadal czekam na odpowiedz a teraz cos o profesjonalizmie serwisu :
dodawalem tresci do serwisu od poczatku jego istnienia wlozylem w to mase pracy jeszcze wczoraj dodawalem obsady
malo tego wygralem w serwisie nagrode dla dodajacych nie przyjelem jej lecz przeznaczylem jako bagrode w innym konkursie ktory pewnie niedlugo zostanie ogloszony jednak wystarczylo ze zerwe kontakt z osoba ktora ma znajomosci na fdb.pl i wszystko idzie w niepamiec jest mi z tego powodo bardzo przykro nadal mam jakas nadzieje na odblokowanie konta na tym serwisie bo chcialbym go nadal wspolnie tworzyc z innymi ciekaw jestem tylko co na to redakcje to tyle z mojej strony istnieje mozliwosc ze ten post zostanie bardzo szybko skasowany przez kogos z góry wiec niewiem ile osob zdarzy to przeczytac ale po przeczytaniu tego postu wyjdzie na jaw ze cos tutaj jest nie tak gdybysmy mieli sie juz nigdy na fdb.pl nie spotkac to Pozdrawiam wszystkich urzytkownikow,weryfikatoro i oczywiscie redakcje
edycja:
znajac zycie to w ciagu kilku godzin dostane bana na ip z ktorego teraz pisze wiec bede musial je znowu zmienic
doczytalem do polowy to co pisales ;) i od razu wytlumacze Ci o co chodzi !! – wczoraj kazdy komentarz twoj na forum wygladal tak ;)
srebrny
temat: re: Pojawiło się FAQ
tralalalala
uznalismy ze cos jest nie tak … dlatego dosteles Bana zeby wszystko wyjasnic ;) mam nadzieje ze z edytujesz swoja wypowiedz ;) bo idziesz za daleko w teoriach spiskowych :-)) !!! ile razy mozna pisac
srebrny
tralalalala
???
to irytujace ;) pozdrawiam
> Grzegorz Borowiecki o 2006-07-12 12:22:56 napisał:
>
> doczytalem do polowy to co pisales ;) i od razu wytlumacze Ci o co chodzi !! -
> wczoraj kazdy komentarz twoj na forum wygladal tak ;)
> srebrny
> temat: re: Pojawiło się FAQ
> tralalalala
> uznalismy ze cos jest nie tak … dlatego dosteles Bana zeby wszystko wyjasnic
> ;) mam nadzieje ze z edytujesz swoja wypowiedz ;) bo idziesz za daleko w
> teoriach spiskowych :-)) !!! ile razy mozna pisac
> srebrny
> temat: re: Pojawiło się FAQ
> tralalalala
> ???
> to irytujace ;) pozdrawiam
nie rozumiem, mozna dostac bana za napisanie "tralalala"?
jesli zrobisz to kilka razy w ciagu kilkunastu minut ;) to albo cos jest nie tak z Toba albo z Twoim komputerem ;) dlatego ze wzgledow estetycznych dajemy czas zeby ochlonac ;) pozdr
No to spoko nigdy nie spodziewalem sie ze moge dostac bana za tralala a co do zrywania znajomosci z osoba z irca to to sie zdarzylo i wiem ze ta osoba tutaj ma status redaktora wypada teraz ze musza ja przepraszac co do dnia wczorajszego napisalem 3 posty w kazdym bylo tralala ale to miao byc raczej smieszne sprawa druga zeby edytowac posty musze miecn dostep do serwisu wiecz prosze zdjac bana z ip a sprawa nr 3 dziwne jest to ze jezeli ktos kgoos wyzywa na forum od cweli itp nie dostaje bana a ja za trlalala x 3 dostaje very funn7u Grzegorzu czekam na zdjecie bana
ps.dzisiaj tez pije ale jakos sie powstrzymuje przed tralala
wiec post nr 1
temat: re: A co z recenzjami?
Ja tam jestem pijany jak swinia tralalala
post nr2.
tralalalala
post nr 3
> majron o 2006-07-11 18:17:35 napisał:
>
> moze ekipa rzadzaca czeka az zbierze sie pare nowosci i zrobi tak jak ostatnio
> ze doda wszystko na raz :)
I bedzie wielki balagan tralalala
post nr4.
Tu bedzie tralalala
> Grzegorz Borowiecki o 2006-07-12 12:34:12 napisał:
>
> jesli zrobisz to kilka razy w ciagu kilkunastu minut ;) to albo cos jest nie tak
> z Toba albo z Twoim komputerem ;) dlatego ze wzgledow estetycznych dajemy czas
> zeby ochlonac ;) pozdr
a nie latwiej uzuwac "niepozadane" tresci ?
> the_foe o 2006-07-12 12:51:20 napisał:
>
> a nie latwiej uzuwac "niepozadane" tresci ?
Tak i potem będzie ze cenzurujemy :D
To juz nawet nie mozna napisać tralalala, ludzie co jest z wami co takiego złego jest w tralalala, a może tralalala ma jakieś ukryte znaczenie lub przesłanie, czy tomozliwe że kogoś uraziło: tralalala, w pale się nie miesci że za taka błahostkę dajecie bana przeciez to zwykłe tralalala ,
a tak pozatem jestem na kacu wiec do wszystkich mówie :
TRALALALALALALALALALALOALALAKLALALALOALAl
I SE BANUJCIE !!!> wolfie o 2006-07-12 13:35:17 napisał:
>
> Zapomniałem naapisać tralalalallalal :)
Oj ale to nie był taki ban na poważnie zwłaszcza, że srebrnego juz troche znam z irc ;-)
Chodz jak ty zaczniesz mi pisać w każdym poscie tralala samo to tez dostaniesz ale sciagnąć tak szybko nie sciągne :P
> Grzegorz Derebecki o 2006-07-12 14:07:13 napisał:
>
> Oj ale to nie był taki ban na poważnie zwłaszcza, że srebrnego juz troche
> znam z irc ;-)
> Chodz jak ty zaczniesz mi pisać w każdym poscie tralala samo to tez dostaniesz
> ale sciagnąć tak szybko nie sciągne :P
Po pierwsz grześiu nie groż mi.
PO drugie jak chcesz mi dac ban to daj, a nie mi grozisz jesli będe cos tam misał, jak mówił Tuco w dobrym, złym i brzydki : jak chcesz strzelać to strzelaj, a nie gadasz.
Po trzecie nikt ci nie bedzie kazał "sciągnać", o to sie nie musisz martwic.
Nie siedzimy w zadnym tajemnym kregu jezeli sie widujemy na ircu to na kanale #napisy na kanal napisy mozna sie dostac po wipsaniuy w mircu w oknie status takiej komendy /s irc.link-net.org +7000 po czym nastepnie wkllepujemy
/j #napisy i jestesmy na kanale napisy.org mozna tam spotkac kilka osob z fdb.pl a moze i sie styknelem z grzesiem na innym kanale hehe no ale o tym tu pisac nie bede czekam niecierpliwie na oficjalny kanal fdb.pl na ircu
> srebrny o 2006-07-12 16:53:45 napisał:
>
> Nie siedzimy w zadnym tajemnym kregu jezeli sie widujemy na ircu to na kanale
> #napisy na kanal napisy mozna sie dostac po wipsaniuy w mircu w oknie status
> takiej komendy /s irc.link-net.org +7000 po czym nastepnie wkllepujemy
> /j #napisy i jestesmy na kanale na pisy.org mozna tam spotkac kilka osob z fdb.pl
a mozna miec nick tralalala?
> wolfie o 2006-07-12 14:14:13 napisał:
>
> Po pierwsz grześiu nie groż mi.
> PO drugie jak chcesz mi dac ban to daj, a nie mi grozisz jesli będe cos tam
> misał, jak mówił Tuco w dobrym, złym i brzydki : jak chcesz strzelać to
> strzelaj, a nie gadasz.
> Po trzecie nikt ci nie bedzie kazał "sciągnać", o to sie nie musisz martwic.
Jak uznam, że zasłużyłeś to nie zawacham się, o to też martwić się nie musisz ;-)
> Spinnaker o 2006-07-12 19:37:33 napisał:
>
> Srebrny, ale z drugiej strony możesz być dumny, bo jesteś pierwszym
> użytkowniekiem w historii serwisu, który został czasowo zablokowany ;)
> Pomyśl, pierwszy gniewny… ;p lol
dziwna historia z tym tarlalala :-) stop cenzurze ;P
… z jazda na rowerze ;) niby wszystko proste i jak raz sie pojawisz to juz z nami jedziesz dalej i dalej ;) ale jak ktos jedzie na rowerze po pijaku to czasami sie trafi na bana :) nie ja dawalem Bana ;) i najwazniejsze ze juz wszystko ja i Srebrny stal sie super popularny … dzieki nam ;P
> Grzegorz Borowiecki o 2006-07-13 00:01:19 napisał:
>
> … z jazda na rowerze ;) niby wszystko proste i jak raz sie pojawisz to juz z
> nami jedziesz dalej i dalej ;) ale jak ktos jedzie na rowerze po pijaku to
> czasami sie trafi na bana :) nie ja dawalem Bana ;) i najwazniejsze ze juz
> wszystko ja i Srebrny stal sie super popularny … dzieki nam ;P
Nie jest wazne kto dał bana , wazne natomiast jest za co go dał, otóż jak już ustaliliśmy za 4 tralalalal, ja osobiście uwazam to za przeghięcie ale z waszej strony, otóz forum jest do tego aby wyrazać opinię i wyrazac siebie w postaci pisanej i to własnie robił srebny, dając mu bana, pokazaliście ze wasze forum jest ograniczone na wolność słowa i wolność jednostki. Bo co właściewi zrobił złego srebny ani nikogo nieobraził, ani nie "niszczył" portalu, nawet żadnego przeklenstwa nie rzucił, on tylko wyraził siebie w 4 postach poprzez tralalal, które notabene było zabawne.
Adekwatne przysłowie do zaistniałej sytuacji:
władza demoralizuje, władza absolutna demoralizuje absolutnie,
moze nie dokońca ten tekst jest odpowiedni, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy :)
O,nie to znowu Wolfie:)
Żartowałem i popieram wolfiego,to jest zamach na prawo wyrażania swoich poglądów:)
Proszę czekać…