Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Witam.
Chciałbym sie dowiedzieć jak i kiedy ktoś weryfikuje dodane filmy.
Z drugiej strony jeszcze nie orientuje sie tutaj za dobrze i dlatego tutaj założyłem owy temat.
Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDŹ INFORMUJĄCA MNIE O TYM FAKCIE , PONIEWAŻ CHCIAŁBYM TO WIEDZIEĆ NA PRZYSZŁOŚĆ.
Pozdrawiam
A ja chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś wogle coś tu robi, bo dodałam piękne plakaty i nie mogę się doczekać na akceptacje :O, już nie wspomnę o moich obsadach które zalegają dwa miesiące.
> Van Helsing o 2006-08-13 16:41:29 napisał:
>
> Witam.
> Chciałbym sie dowiedzieć jak i kiedy ktoś weryfikuje dodane filmy.
> Z drugiej strony jeszcze nie orientuje sie tutaj za dobrze i dlatego tutaj
> założyłem owy temat.
> Z GÓRY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDŹ INFORMUJĄCA MNIE O TYM FAKCIE , PONIEWAŻ
> CHCIAŁBYM TO WIEDZIEĆ NA PRZYSZŁOŚĆ.
> Pozdrawiam
Nie ma wytyczonych godzin, ani ilości filmów do zweryfikowania.
Praktycznie w każdej chwili coś jest weryfikowane (m.in. filmy).
Na chwilę obecną najstarszy film oczekujący na weryfikację jest z dnia 28,07,2006, a wszystkich filmów oczekujących jest 1223.
Pozdrawiam,
Hsi
> Kolaborantka o 2006-08-14 11:57:21 napisał:
>
> A ja chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś wogle coś tu robi, bo dodałam
> piękne plakaty i nie mogę się doczekać na akceptacje :O, już nie wspomnę
> o moich obsadach które zalegają dwa miesiące.
Jeśli chodzi o plakaty, to najstarszy jest z 27,07, a w sumie oczekuje 588 plakatów do zweryfikowania.
Z obsadami na chwilę obecną jest mały problem, ponieważ skrypt szwankuje i tworzą się błędy (tam gdzie ich być nie powinno), dlatego większość weryfikatorów odpuściła sobie sprawdzanie obsad do czasu, gdy skrypt zostanie naprawiony.
Pozdrawiam,
Hsi
> Kolaborantka o 2006-08-14 13:46:29 napisał:
>
> dzięki za info , ehh trzeba czekać może się doczekamy.
Doczekacie się napewno – ja nie mam obecnie dostepu do internetu myślę, że do końca tego tygodnia uda mi się poprawić obsady.
Pozdrawiam!
W każdym bądź razie dzięki serdeczne za udzielenie odpowiedzi.
Teraz przynajmniej wiadomo w czym jest problem , a tak mogła narastac niepotrzebna irytacja.
Pozdrawiam all.
Proszę czekać…