FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Brawo werowie !!!! 7
VRONKA

Musze pochwalić weryfikatorów no oczywiście nie wszystkich ale nie bede tu wypisywała kto jest ok a kto jest tu tylko dla nagrody. Jakiś czas temu zauważyłam, że kilku weryfikatorów odwala naprawde niezłą robote. Mam namysli to,że bez żadnego zbędnego gadania i uszczypliwych komentarzy poprawiają sprawdzane przez nich treści ba mało tego potrafią nawet napisać e-maila i napisac co i jak się źle zrobiło i poradzić coś. Uważam, że to naprawdę miło z ich strony bo wcale nie muszą poprawiać błędów innych. W moim przypadku jest to tym bardzij wspaniało myśle, gdyż mam od dłuzszego czasu zepsuty komputer i nie mam możliwości dodać czy poprawić tereści.
Na potepienie za to zasługuja Ci wszyscy weryfikatorzy, którzy odrzucają treść za brak jednej cyfry przy nazwisku i to wcale nie przesada bo kiedyś jeden z weryfikatorów odrzucił mi tresc bo przypadkiem ominełam jednego aktora i nie dodałam do niego numerka.

Sorry jeśli coś jest nie jasne ale spiesze się bo złapałam na chwile laptopa ciotki a i mam wysoką temperature :-( Kto to słyszał, żeby mieć zapalenie płuc latem :-/ takiego pecha to mogę mieć chyba tylko ja :-(

kubor

Bardzo Ci współczuje, wiem co to zapalenie płuc. Oczywiścię zgodzę się z tobą, że niektórzy werowie zasługują na 5 z plusem *a reszta oczywiście na 5. Ale patzrąc na blog Trophy ( http://fdb.pl/tb3705,Stan,weryfikacji.html ) to zastanawiam się czy dobrze robią poprawiając te błędy. Trochę czasu na to potrzebują, a zamiast poprawiać błęy mogą odrzucić i sprawdzać kolejne kontrybucje. Generalnie to pojawia się dylemat: *Poprawić czy nie poprawić ? Oto jest pytanie.

Ronaldinho

Ja poprawiam, ale tylko te drobniejsze błędy. Jeżeli np brakuje dwóch numerków przy 10 osobach to takie coś odrzucam. jak brakuje jednego numerka to dopisuje i pisze w komentarzu, że to poprawiłem.

CoRey

VRONKA – I dobre poradniki na temat dodawania plakatów piszą :D

Trophy

> CoRey o 2006-08-31 15:45:08 napisał:
>
> VRONKA – I dobre poradniki na temat dodawania plakatów piszą :D

No dla was wszystko.. abyście tylko błędów nie robili :D

PS: Poradnik robiłam ja z Ronaldinho:P

Pozdrawiam! ;-)

VRONKA

To prawda niekturzy to się starają pracować porządnie tworząc np poradnik ale niekturzy to sprawdzają bo trafiła im się fucha i nie muszą sami juz szukać informacji co myslę, że zabiera więcej czasu niż sprawdzanie. No ale nie wiem może kiedyś przekonam się na własnej skórze jak to jest być weryfikatorem. Tylko pechchciał, że komputer mi się popsuł i mojej statystyki poleciały na łep na szyje :/ a miałm już wszysko spełnione, żeby być weryfikatorem :/

Trophy

> VRONKA o 2006-08-31 16:32:35 napisał:
>
> To prawda niekturzy to się starają pracować porządnie tworząc np poradnik
> ale niekturzy to sprawdzają bo trafiła im się fucha i nie muszą sami juz
> szukać informacji co myslę, że zabiera więcej czasu niż sprawdzanie. No
> ale nie wiem może kiedyś przekonam się na własnej skórze jak to jest być
> weryfikatorem. Tylko pechchciał, że komputer mi się popsuł i mojej
> statystyki poleciały na łep na szyje :/ a miałm już wszysko spełnione,
> żeby być weryfikatorem :/

Spokojnie jeszcze przyjdzie na Ciebie czas:P Ja jak jeszcze nie byłam weryfikatorem to nie miałam pojęcia jakie to trudne. Teraz już się przekonałam:-)

Pozdrawiam!;)

agata

coś nie mogę go namierzyć…

Proszę czekać…