Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.
Moja reakcja na sobotnie bany, gdy widziałem jak wcześniej działała administracja
> dwugrot o 2018-09-17 22:17 napisał:
> Moja reakcję na sobotnie bany, gdy widziałem jak wcześniej działała
> administracja
>
> https://youtu.be/HXu5jRKP7Mg?t=202
Sobotnie i niedzielne.
> mania19 o 2018-09-17 20:58 napisał:
>
> A co do tematu to chyba wolą meżczyźni kobiety bez bielizny ;P
I tu się mylisz. Seksowna bielizna dodaje smaczku i rozpala wyobraźnię ;)
> Nevarius o napisał: Czyżbym był tu jedynym, którego nie zbanowali na Filmweb? ;D
> Mocna fala poszła, nie ma co.
Mnie i Maracowi włos z głowy nie spadł pomimo, że wielu głośno jęczało, że Marac i ZSGifman są pierwsi do bana i odstrzału!
" włos z głowy nie spadł " – oczywiście nie licząc pokasowanych postów/tematów, w których wytykaliśmy im błędy i indolencję, no ale nie ma to jak przyjąć krytykę i oczywiście nikt nikogo nie uciszał, nie zacierał śladów swojej niekompetencji itd.
Profeska pełną gębą i portal jak marzenie… dla trolli i spamerów, choć i to się chyba kończy…?
> ZSGifMan o 2018-09-18 07:44 napisał:
> Mnie i Maracowi włos z głowy nie spadł pomimo, że wielu głośno jęczało, że Marac
> i ZSGifman są pierwsi do bana i odstrzału!
> " włos z głowy nie spadł " – oczywiście nie licząc pokasowanych
> postów/tematów, w których wytykaliśmy im błędy i indolencję, no ale nie ma to
> jak przyjąć krytykę i oczywiście nikt nikogo nie uciszał, nie zacierał śladów
> swojej niekompetencji itd.
> Profeska pełną gębą i portal jak marzenie… dla trolli i spamerów, choć i to
> się chyba kończy…?
To że tamtejsza moderacja, to banda jełopów i hipokrytów, którzy nie potrafią przyjąć krytyki na twarz, to oczywista oczywistość.
Nie licz, że cokolwiek się zmieni. Może przez miesiąc, albo trochę dłużej będzie się utrzymywał stan wojenny, a później wszystko wróci do normy, a wtedy poważnie rozważę opcje zasyfienia im tego grajdołka za zbanowanie mojego 13-letnie konta.
> rolnik_postepowy napisał:
> To że tamtejsza moderacja, to banda jełopów i hipokrytów, którzy nie potrafią
> przyjąć krytyki na twarz, to oczywista oczywistość.
> Nie licz, że cokolwiek się zmieni. Może przez miesiąc, albo trochę dłużej będzie
> się utrzymywał stan wojenny, a później wszystko wróci do normy, a wtedy poważnie
> rozważę opcje zasyfienia im tego grajdołka za zbanowanie mojego 13-letnie konta.
Zgadzam się całkowicie z tym opisem i masz moje "błogosławieństwo", bo czego jak czego, ale głupoty i hipokryzji nie mogę im darować, a tam są one na levelu niedostępnym zwykłemu śmiertelnikowi!
> Kurde ale co pospamowałem i multikonciłem to moje. Przez ostatnie dwa lata zalozylem ze 100 kont.
Mam nadzieję, że tu tak nie będzie trzeba i wystarczy jednak jedno konto :D
> ramsay2 o 2018-09-18 09:22 napisał:
> Jak inaczej?
> Ja normalnie linkowałem filmy, żaden ze mnie troll czy spamer.
> Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że trollem był Chemas. Trollował tematami
> kulinarnymi.
>
Może za całokształt? Chociaż to wtedy i ja powinienem dostać chociażby za troll temat z pulpitem
> Nevarius o 2018-09-18 09:49 napisał:
>
> Może za całokształt? Chociaż to wtedy i ja powinienem dostać chociażby za troll
> temat z pulpitem
Nie wydaje mi się. Już prędzej uwierzę ze jakiś frajer Wizarrd pomylił mnie z moimi alterami.
Zresztą, mniejsza już z tym, to tylko forum.
> Zasumitra o 2018-09-23 12:06 napisał:
> Jaka jest konkluzja tematu?
>
> Ulubiony kolor Elizabeth?
Czerwony, miałam kupić czarny, wróciłam z białym. Kompletny brak logiki.
> KRCK o 2018-09-23 12:14 napisał:
>
> Z białym? Kupowałaś na jaką specjalną okazję? :)
>
>
> Logikę wymyślili mężczyźni, by szachować nią kobiety. ;)
Jeszcze nie. Chociaż na okazję też coś widziałam.
> KRCK o 2018-09-23 12:50 napisał:
>
> O tak… Koronki, push-up i szpilki to trzy wynalazki, które walnie przyczyniły
> się do eksplozji demograficznej. xD
No jaki znawca tematu.
> mania19 o 2018-09-24 04:28 napisał:
> A czy niektórzy mężczyźni nie czują się oszukani przez push-up?
Faceci są bardziej oszukiwani przez mit 'chętnych' i dostępnych kobiet, bo na filmach dosyć łatwo się je im podrywa i panie chętnie po kolacji wskakują z nimi na igraszki do sypialni, gdy tymczasem w realu nie jest to ani takie proste, ani takie łatwe!
I to jest dopiero OSZUSTWO!
;p
Kobietą nie jestem ale moim zdaniem czarna wygląda najlepiej, zwłaszcza te pończoszki koronkowe czy cuś takiego.
Proszę czekać…