Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.
To nie to "inne" co myślicie, tylko wszystkie inne tematy, które nie zostały jeszcze poruszone na forum. Można tu pisać co się komu żywnie podoba i… to będzie jedyne takie miejsce, gdzie nikt nikomu nie powie, że jest jakiś offtop!
◉◉
╰╯
@ZSGifMan Już mi się podoba ten temat, taka piaskownica dla dużych dzieciaków :)
@ZSGifMan Dobra, wracając do tematu wątku, jaki jest według Ciebie najlepszy olkohol (tylko szczerze)?
Ale najlepszy jaki lubię, najlepszy jaki piłem, czy najlepszy jaki mi najczęściej się do gardła wlewa?
Taki najlepszy, to piłem 18-to letnią whisky, szkocką. Namawiamy się na coś jeszcze starszego.
Najbardziej też lubię, choć nie jestem też pewny czy szkocka czy może irlandzka. Jankeskie bourbony też lubię.
EDIT : zniknę na jakiś kwadrans, ale wrócę.
@ZSGifMan A Mezcal lubisz, trochę jebe wendząnką i ma robaka na dnie?
edyt: Też znikne na trochę, chyba coś poczytam, żeby głupim nie umrzeć całkiem.
Trochę dłuższy był ten kwadrans niż sądziłem, ale jestem.
Unikam takich wynalazków, szczególnie z jakimiś robalami.
Ale zwykłe tequile lubię i popijam zwyczajnie bez żadnych dupereli jak sól i cytryna.
Coś mi mówi, że odpadłeś? ;)
Dobra, nieważne, dokończymy jutro, tzn. dzisiaj. Teraz oglądam sobie Dziewczyna w sieci pająka i choć dziecinny całkiem ciekawy.
Odbiór, potwierdzam, muszę przeładować blaszany pojemnik i spuścić z kija. ;)
Dobrze, że byłem na nasłuchu (co parę minut) i nie skreśliłem Ciebie…
Co robisz, chcesz też obejrzeć coś?
@ZSGifMan Ja właśnie nasłuchuje Eldritcha i czytam o jego "wielkim planie" cokolwiek to znaczy…
Dobra, sam tego chciałeś:
jak wpisałeś "koń Rafał" to pierwsze co mi przyszło do głowy, to "całe szczęście, że nie Rafalala" ;p
Ale to tylko taka myśl i to z gatunku "na całe szczęśnie nie…" :)
Leci ten film, ale kicz, noż kity takie… panna, tfu! lesba jedzie i połączyła się z drugim samochodem przez tablet i… odpaliła w nim poduchy ;D
A wczoraj z moim mechanicy nie mogli się czterema kompami po kablu połączyć!
Wcześniej było lepiej, gorzej, no nie wiem… ale w kiblu biła się z jakimś zabójcą i on jej coś wstrzyknął w szyję, jakby opiaty, okey, padła. Ale leży i sięgnęła ręką do kosmetyczki na zlewie, a to nie była jej łazienka, strąciła ją i wypadła fiolka z pigułkami, a na niej napis AMPHETAMINE ;p
No padłem śmiechem, oczywiście amfa w każdej łazience, tuż obok aspiryny :))
Oczywiście pokruszyła ze 20 tabletek i fiuuuu! W nos!
Wstała i poszła… XD
Jaka komedia, no nie mogę!
Poszła na lotnisko i zostawiła walizkę, przyszedł pies, zaciekawił się i ją zabrał na ich melinę, prześwietla, otwiera… a tam pełno gumowych uuji ;D
Była też komórka, którą zaczęła zamykać i otwierać zdalnie drzwi na dołku… :P
O tej godzinie kawa mnie tylko usypia.
Film leci dalej, ale na razie jakaś miarowo normalna akcja.
@ZSGifMan Ktoś kiedyś powiedział, że spanie jest dla słabych, ciekawe czy to prawda???
Na spanie nie ma silnych!
Kiedyś, ze sto lat temu nie mogłem spać po kawie, potem po redbulach, potem po… spidzie.
Doszło do tego, że wciągaliśmy torbę na trzech, potem dwóch, kilka godzin, nie więcej niż 5-6 i… waliłem komara jak zabity!
To były moje złote czasy ;)
Tak, dokładnie, świetny klip!
Zawsze uważałem, że to wideo bardzo dobrze oddaje jak się wiele razy czułem i co widziałem np. skwarowany…
https://www.youtube.com/watch?v=aRYokc3VBC4
Proszę czekać…