FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Euro Trip 8
Alpinus

Jak dla mnie to najlepsza komedia jaką widziałem, a jakie Wy lubicie?…

Elektra

Oglądałam Eurotrip kilka razy i za każdym razem strasznie się śmiałam :) A ta piosenka "Scotty doesn’t know" jest po prostu super :)

Lubię jeszcze: Wieczny student, American Pie (wszystkie części + American Pie: Band Camp), Szalony weekend,Dziewczyna z sąsiedztwa (co prawda ona jest troche inna), Road trip i "40 dni i 40 nocy"

spirytus125

ja rowniez kocham ta komedie Euro trip ogladalem ja dziesiatki razy a zwlaszcza ze gra tam moja ukochana aktorka kreuk kristinn:love: a tak w ogole lubie tez komedie w stylu American Pie i parodie filmow w stylu Straszny Film

Alpinus

American Pie to wszystkie cześci widziałem po parenaście razy, i także lubie Road Tripa i Dziewczyne z Sąsiedztwa, podobało mi się 1 i 2 Scary Movie.

lucky

Monthy Python: Swiety gral, Zywot Briana (wkoncu uznany za komedie 100-lecia),
Not Another Teen Movie, American Pie, Van Wilder, Old School tez niczego sobie.

Javo

Nie lubie zabardzo tych amerykanśkich komedyjek ale Euro Trip był całkiem niezły…

majron

no eurotrip to chyba jedna z lepszych amerykanskich komedii mlodziezowych :) bardzo ja lubie ogladalem juz parenascie razy i za kazdym razem smieszyla mnie tak samo :)

Spinnaker

dla mnie lepszy jest Road Trip… :0)

majron

road trip jakby nie patrzec troche sie rozni :) niby tez motyw pozdrowy ale jednak :)

Proszę czekać…