FDB.PL 1202 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

??? 7
Kasi

W jaki sposób dowiedzieć się, dlaczego podana przeze mnie treść nie została zaakceptowana przez weryfikatora? Można jakoś wysłać osobistą wiadomość do danego wera i przy okazji skopiować link do odrzuconej treści, żeby wiedział o co się czepiam?

mysza_007

wejdz na swoj profil ( po prawej u góry koło logowania) i tam sa tresci oczekujace , cz. sprawdzone i niesprawdzone i sobie zobacz , jak tresc byla odrzucona to powinien byc komentarz weryfikatora ( taki trójkąt przy treści)

Elros

> Kasi o 2008-06-20 16:45:27 napisał:

> Można jakoś wysłać osobistą
> wiadomość do danego wera i przy okazji skopiować link do odrzuconej treści,
> żeby wiedział o co się czepiam?

Każdy wer ma na swoim blogu odpowiednią notkę do weryfikowanych przez siebie treści. Tam powinno zgłaszać się wszelkie zażalenia/poprawione treści. :)

BigGiantHead

Nie da się odrzucić treści nie podając uzasadnienia. Jeśli uzasadnienie jest niezrozumiałe, to zrób tak, jak radzi Elros ;)

Kasi

Chyba to dla mnie za trudne. Od razu odkryłam trójkącik oznaczający zastrzeżenie, ale nie dostrzegam tam żadnego komentarza. Podobnie na blogu weryfikatora nie znalazłam nic na temat dodanych (a potem odrzuconych) przeze mnie treści. Jeszcze raz – help!

Hsi_Nao

komentarz weryfikatora może być w dwóch miejscach (patrz screen)
http://img126.imageshack.us/img126/5429/prtbz0.jpg

Kasi

Jej! Jacy Wy tu jesteście wszyscy mili ( w porównaniu z innymi portalami, na których by mnie tylko zjechali). Dzięki wielkie za pomoc. Szukaj a znajdziesz – nie kliknęłam początkowo na "ID" treści, dlatego nie mogłam przeczytać komentarza. Jeszcze raz dzięki :)

Elros

> Kasi o 2008-06-20 20:09:41 napisał:
>
> Jej! Jacy Wy tu jesteście wszyscy mili ( w porównaniu z innymi portalami, na
> których by mnie tylko zjechali). Dzięki wielkie za pomoc. Szukaj a znajdziesz
> – nie kliknęłam początkowo na "ID" treści, dlatego nie mogłam przeczytać
> komentarza. Jeszcze raz dzięki :)

Wystarczy, że dokładnie sprecyzujesz swój problem. Ja nie do końca odkryłem od razu o co Ci dokładnie chodzi. :)
Po czasie wszystko tu jest proste.

Proszę czekać…