Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
> Spinnaker o 2006-06-16 08:39:51 napisał:
>
> Hmm, przepraszam że pytam, ale dawno mnie nie było i zaszły chyba jakieś
> zmiany, bo za plakat teraz jest jeden punkt…??
tak za plakat jest juz 1 punkt tylko :P
Już niebawem obszerne FAQ z wyjasnieniami co za ile itp:)
> zbyszekg o 2006-06-16 11:44:51 napisał:
>
> To jak widzę, że nastepują zmiany, to może by tak poprawić trochę
> ortografię i 'NIEzatwierdzony' łącznie napisać ? :>
trudno powiedziec czy to blad. Dopiero kilku lat temu zmieniono zasade i kaza pisac NIE z imieslowami razem. Niektorzy to ignoruja i pisza po staremu, np. czesc dziennikarzy GW.
mam nadzieje że za gatunki też będzie jeden punkt bo to bez sensu żeby za 4 dodane gatunki były cztery punkty a za plakat 1 punkt. przy plakatach jest więcej roboty a przy gatunkach tyle co nic :P
> majron o 2006-06-16 12:13:05 napisał:
>
> troche szkoda ciecia punktow za plakaty bo faktycznie jest z nimi troche pracy
> ale moze za to bedzie wiecej za obsade :) z ktora roboty jest najwiecej i dla
> dodajacych i dla werow :)
skalowanie obrazka to duzo pracy?
Poza tym bylbym nawet za obnizeniem do ,5pkt (tyle ze nie jest to mozliwe bo nie ma czesci punktow) bo niedlugo bedzie mozna dodawac fotki ludzi co zaskutkuje lawina tych kontrybucji.
no pewnie że dużo roboty, trzeba odpowiednio dopasować do 150 / 200 żeby zdjątko było bardzo dobrej jakości. Ale jak patrze na niektóre plakaty do filmów to widze że niektórzy to wcale sie nie wysilali bo widać to po jakości. :/ Już widze te lawiny kiepskich zdjątek aktorów :0 i co gorsze będą akceptowane ihihi. Bo skoro akceptujecie słabe plakaty do filmów to czemu z aktorami miałoby być inaczej.
> Kolaborantka o 2006-06-16 16:42:39 napisał:
>
> no pewnie że dużo roboty, trzeba odpowiednio dopasować do 150 / 200 żeby
> zdjątko było bardzo dobrej jakości. Ale jak patrze na niektóre plakaty do
> filmów to widze że niektórzy to wcale sie nie wysilali bo widać to po
> jakości. :/ Już widze te lawiny kiepskich zdjątek aktorów :0 i co gorsze
> będą akceptowane ihihi. Bo skoro akceptujecie słabe plakaty do filmów to
> czemu z aktorami miałoby być inaczej.
co do tych plakatow, wiem cos o tym. ale np. wiele starych filmow ma tylko fatalne plakty :/ ale niektore maja i dobre, ja juz tego bledu nie popelniam, ze np. widac zgiecia, a kiedys to robilem… i bylo akceptowane.
Moim zdaniem z plakatami jest wiecej roboty…
Poza znalezieniem, wywaleniem dubli trzeba jeszcze dopasowac rozmiar. No i zapisac na dysku. Porownujac sama ilosc klikniec widac ze jest ich wiecej.
Jesli chodzi o punkty, coz, z tego co zauwazylem wiele osob nabijalo sobie punkty wlasnie plakatami. Moze to ich troche ostudzi, ale czy to dobrze dla serwisu? Nie wiem. To sie okaze.
Proszę czekać…