Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Jest mi niezmiernie miło przedstawić wam nową funkcję fdb.pl czyli Rekomendacje.
Rekomendacje to nic innego jak filmy które powinny się wam spodobać – każdy użytkownik ma własną liste rekomendacji bazującą na oddanych wcześniej przez niego głosach :)
Rekomendacje to takie filmy które powinny wam się spodobać… :)
Adres: http://fdb.pl/recommendations (jest zakładka w menu u góry).
Pozdrawiam.
Bardzo fajny pomysł. Wiele filmów na liście pokrywa się z tymi, które w najbliższym czasie planuję obejrzeć, choć są i takie, za którymi nie przepadam. Ciekawe na jakiej zasadzie są dobierane te filmy. Na innych konkurencyjnych stronkach nie spotkałem się z czymś takim (albo źle patrzyłem) i uważam, że może to przyciągnąć wielu nowych użytkowników a obecnych bardziej zainteresować fdb.pl.
> majak01 o 2009-07-09 11:25 napisał:
> Bardzo fajny pomysł. Wiele filmów na liście pokrywa się z tymi, które w
> najbliższym czasie planuję obejrzeć, choć są i takie, za którymi nie przepadam.
> Ciekawe na jakiej zasadzie są dobierane te filmy. Na innych konkurencyjnych
> stronkach nie spotkałem się z czymś takim (albo źle patrzyłem) i uważam, że może
> to przyciągnąć wielu nowych użytkowników a obecnych bardziej zainteresować
> fdb.pl.
Jeżeli nie chcesz jakiegoś filmu obejrzeć wystarczy wejść na jego stronę i zaznaczyć, że nie będziesz oglądał a nie pojawi się on więcej w rekomendacjach :D
Proszę czekać…