HYDE PARK 614 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Dzień dobry 10
Zasumitra

Jestem osobą psychicznie chorą, proszę się dystansować od moich wypowiedzi :).

Zdiagnozowano u mnie chorobę polegającą na: słaby słuch.

Szczerosc

@Zasumitra to fascynujące, ale nie proś nas o coś na co ciebie samego nie stać.

Zasumitra

@Szczerosc a ty jeszcze nie skończyłaś z wydawaniem ludziom rozkazów?

Szczerosc

@Zasumitra o takich komentarzach^^ właśnie mówię – wzorca "dystansowania się" tu nie było i nie ma, więc nie oczekuj niemożliwego. Za to ty działasz wg swojego szablonu – nic się nie zmieniłeś po tak długiej przerwie od nas. Jesteś niesforny ale przewidywalny, jak każde duże dziecko, które już nie może tu się zalogować.

Zasumitra

pal wroty stara.

KRCK

@Zasumitra Gdybyś napisał te dwa tygodnie temu, że jesteś na wymianie studenckiej w Wuhan i zostałeś zamknięty w areszcie domowym, to wzbudziłbyś większe zainteresowanie, a temat byłby lepiej pozycjonowany.

Wyszedłeś z formy, skoro dałeś się sprowokować trollowi.

Zawsze mnie bawią te płaczliwe cytaty – "ważne jest to jak się korzysta z internetu. Traktuję kogoś dobrze czy źle? Odpowiedż na to pytanie nie powinna być trudna do zaakceptowania dla osoby pałającej empatią, dla człowieka dobrej woli z chęcią kontaktu z drugą osobą". :D

Spójrz z pewnej perspektywy i spróbuj prawidłowo określić źródła siły, położenie, posiadane atuty. Zachowanie wynika z pewności siebie, jest demonstracją siły czy może oznaką słabości? Wchodząc z zewnątrz, na "świeżości", jak ja, powinieneś zrozumieć skąd wynika frustracja, rozgoryczenie, dlaczego sączy się żółć…

A propos filmów… Ten się zapowiada całkiem spoczko, powinien pomóc zrozumieć specyfikę takich osób, ich problemy, źródła gniewu – https://noizz.pl/film/grubaski-na-front-film-pokazuje-jak-trudno-akceptowac-swoje-grube-cialo-millennium/6m8pqtl

xD

Szczerosc

@Zasumitra Ale śmiało. Wyduś co ci leży na sercu. Po to tu przyszedłeś i założyłeś ten temat, czy się mylę? Gdyby nie ja to zostalby całkowicie olany. Jestem dobrym słuchaczem, i może mogę mogę pomóc.

Zasumitra

@Szczerosc niestety muszę zawieść twoje oczekiwania. Napisałem to z nudów i dla zabawy. Proszę pal wroty :).

Ps. A komu innemu miałabyś odpisać? Nikt inny się tutaj nie wypowiada. Tylko ja cię mogłem zauważyć, dać trochę atencji, może ty chcesz żeby ktoś wysłuchał twoich problemów?

Szczerosc

Temat trolla, stricte atencyjny. Do usunięcia.

KRCK

@Zasumitra "smutne brednie" :D

Zasumitra

Ale ze mnie idiota. Używam tego sformułowania "pal wroty" wobec osoby, która "nie kmini o co cho", bo jest kompletnie "zdjęta z fazy". Ach co za Szczerość imbilus…

Proszę czekać…